Potražite kolovoško izdanje National Geographica Hrvatska

14/08/2020

Što smo naučili iz smrtonosnih svjetskih zaraza u povijesti doznajte u temi broja koja govori o pandemijama.

Dok i dalje traje žestoka globalna borba protiv koronavirusa, naslovna tema u klasičnom stilu National Geographica Hrvatska donosi priču o velikim pandemijama u prošlosti i kako se općenito razvijala epidemiologija.

Novi broj donosi i fantastičnu reportažu Paula Salopeka koji u svome pješačenju putovima homo sapiensa prolazi Indijom i svjedoči velikim problemima s vodom; odličnu temu o čimpanzama u Ugandi; grafički vrhunski anatomski prikaz gibanja životinja; članak o europskom zelenom planu i druge zanimljivosti.

2

Kosti 30.000 žrtava koje su umrle za vrijeme izbijanja kuge u 14. stoljeću, Sedlec Ossuary u Češkoj (Charlie Hamilton James / National Geographic)

Za sve nove pretplatnike National Geographic Hrvatska pripremio je poklon-paket proizvoda Solane Nin  – cvijet soli, grubo mljevenu sol i drvenu soljenku. Solana Nin je jedina solana na Jadranu s ekološkim certifikatom. Jadransko se more prirodnim padom slijeva kroz bazene, gdje isparava i kristalizira se u prirodnu morsku sol. Sol se bere ručno na poljima soli te suši na suncu i buri. Bogata je prirodnim jodom morskih algi i ne sadrži umjetne aditive. Preporučuje se u trudnoći i dojenju, u prehrani djece, kod dišnih tegoba i tegoba sa štitnjačom. Proizvode Solane Nin možete pronaći u svim većim trgovačkim lancima, dm-u i na webshopu www.solananin.hr.

3

A svoje radove za rubriku “VAŠA FOTOGRAFIJA” šaljite na info@nationalgeographic.com.hr i uživajte u novom broju National Geographica Hrvatska.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj