Potpuno renovirani splitski Beach Club postaje oaza odmora i ljetnih radosti na Jadranu

08/07/2020

Mjesto je to u kojem se zaboravlja na negativnosti i osjeća posebna ljetna energija i vibracije...

U specifičnim okolnostima u kojima se turističko-hotelijerski sektor našao uslijed pandemije virusa COVID-19, neki hoteli odlučili su se na strategiju neodustajanja i poboljšavanja svojih usluga. Radisson Blu Resort & Spa, Split, iznova otvoriviši svoja vrata 15. lipnja 2020. godine, predstavio je potpuno renovirani Mistral Beach Club – omiljeno okupljalište gostiju tijekom ljetnih mjeseci. 

Smješten na atraktivnom platou hotelske plaže, stotinjak metara ispod glavne hotelske zgrade, ovaj beach club može se pohvaliti autentičnim dizajnom, bogatom ponudom pizza, koktela i ostalih pića te vrhunskom uslugom profesionalnog osoblja. Pogled na more i otoke koji se pruža sa svake lokacije u sklopu bara, daje dodatnu čar ambijentu ove šarmantne splitske lokacije za uživanje u istinskim ljetnim radostima.

2

Najatraktivniji dio svakako su kabane postavljene na stijenama koje uokviruju drveni plato i stvaraju osjećaj stapanja s valovima i suncem pružajući neodoljivi ljetni užitak. Veliki centralni šank, relociran je i promijenjenog dizajna, kao i sanitarni čvorovi za posjetitelje. 

3

Gostima je na raspologanju bogata ponuda kreativnih koktela koja uključuje jedinstveni Radisson Ginger Fizz – najbolje rješenje za ljetno osvježenje nastalo kombinacijom kvalitetnog džina, likera i sirupa od bazge, limunovog soka, đumbira, crnog papra i mineralne vode. Onima koji se odluče na konzumiranje hrane, na raspolaganju je izbor pizza, svježih i ukusnih salata, deserata, ali i brojnih drugih jela u restoranu Mistral koji se nalazi odmah nasuprot beach cluba.

4

Mistral Beach Club, već sada je, omiljeno odredište brojnih Splićana i Splićanki te hotelskih gostiju i nesumnjivo jedno od nezaobilaznih mjesta u Splitu ovoga ljeta. Mjesto je to u kojem se zaboravlja na negativnosti i osjeća posebna ljetna energija i vibracije, a tim Mistrala se pobrinuo da se usluge pružaju na najsigurniji način poštivajući sve sigurnosne protokole i standarde kako bi se izbjegli potencijalni zdravstveni rizici. Ovaj novouređeni beach club, odlično je mjesto za odmor i zabavu, jer kako njihov promotivni slogan kaže – život je ljepši na plaži. 

 

Photo credit: Ivan Ivanišević

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj