Pomozite mladim sportašima

05/04/2012

Vrijeme je da i vi učinite nešto dobro, a kome treba više pomoći nego mladoj i ambicioznoj djeci. Trgnite se i učinite dobro djelo jer već sutra može biti riječ i o vašoj djeci

sportaši

Tvrtka P&G, koja stoji iza brendova kao što su Pampers, Ariel i Always, odlučila je zajedno s Hrvatskim olimpijskim odborom ponuditi Program potpore mladim i talentiranim hrvatskim sportašima koji već sada postaju potencijalni sudionici budućih olimpijskih igara i drugih sportskih natjecanja.

Svi dobro znamo kako je u današnje vrijeme teško baviti se sportom jer su rijetki oni koji žele sponzorirati mlade nade bez obzira na njihov visok stupanj kvalitete.

Sve je na vama. Da biste pomogli tim klincima, tvrtka P&G će financirati ovaj program iz sredstava koja će se prikupiti kroz kupnju tijekom kampanje "Podržite buduće hrvatske olimpijce", koja traje od 1. travnja do 30. lipnja 2012. Važnost ovog programa možemo vam dočarati kroz istraživanje koje je provedeno na 510 ispitanika u ožujku ove godine. Hrvati sport doživljavaju kao tjelesnu aktivnost koja pomaže socijalnom razvoju djeteta. Upravo je sport aktivnost koja pomaže djeci graditi međuljudske odnose te ih samodisciplinira.

Nevjerojatna je činjenica da je ova multibrend kompanija odlučila pomoći upravo onima kojima je pomoć potrebna, a u većini slučajeva se smatraju manje bitnima. Pomozite i vi djeci jer će u budućnosti možda to biti baš vaša djeca. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj