Promo

Poklon s kojim ne možete pogriješiti

23/12/2021

Ako ste u potrazi za last minute božićnim poklonom, Pickbox NOW ima prijedlog! Svojim prijateljima i članovima obitelji poklonite uživanje u kultnim serijama i filmovima - na mjesec dana, šest mjeseci ili tijekom cijele godine.

Online videoteka Pickbox NOW prepuna je kultnih hitova holivudske i europske produkcije, raznih žanrova – od akcijskih serija, trilera i drama do romantike i dokumentaraca te brojnih božićnih filmova koji će ugrijati svaku atmosferu. Ljubitelji dobrih starih britanskih detektivskih serija mogu rješavati zanimljive misterije zajedno s Poirotom, inspektorom Morseom ili detektivom Frostom. Skandinavske serije kao što su „Izlaz“, „Oslobođen“ ili „Licem u lice“ odvest će svakog gledatelja u poseban sjeverno-europski svijet. Pickbox NOW često predstavlja i ekskluzivne premijere kao što je „Totti“, serija o karijeri ovog legendarnog talijanskog nogometaša ili „Slučaj podmornice Vigil“ koji je srušio rekorde gledanosti u Velikoj Britaniji.

Za kupnju Pickbox NOW videoteke na bonove dovoljno je svratiti u obližnju poslovnicu Hrvatske pošte, baš kako je to napravila i poznata influencerica Ana Zibar s YouTube kanala Ženski svijet.

3

„Poklon kao što je Pickbox NOW online videoteka na bonove je sjajna ideja jer jednostavno ne možete pogriješiti – tko god prelista sve serije i filmove sigurno će pronaći nešto za sebe! Naša obitelj obožava zajedno pogledati veseli božićni film, a dečki se zatim povuku i gledaju Tottija, dok ja gledam dokumentarce o životinjama“, izjavila je Ana Zibar.

2

Sve serije i filmove moguće je pratiti na laptopu, Smart TV-u, mobitelu/tabletu ili putem Chromecasta, u bilo koje doba, s prijevodima, bez reklama i bez ugovorne obveze, a s takvim poklonom ne možete pogriješiti. 

Više informacija pronađite na službenoj web stranici te na Pickbox NOW Facebook i Instagram društvenim mrežama.

Cosmopolitan.hr

Novo