Ne propustite mrak badiće uz novi broj Cosma!

17/08/2018

Odložite svoj koktel, prebacite pareo preko badića, ispričajte se ekipi s plaže i odjurite do kioska po novi broj Cosmopolitana na čijoj je naslovnici žena s najopakijim jezikom u rap branši - legendarna Cardi B

U ekskluzivnom intervjuu  Cardi B otkrila nam je koliko je bio trnovit njezin put od striptizete do pop zvijezde te kako je preživjela veliko ljubavno razočaranje. 

Cosmo je uvijek gušt čitati, ali nikad veći nego ljeti, uz zvuk cvrčaka i miris mora, kad između vas i novog broja vašeg omiljenog časopisa ne stoji ništa. Osim eventualno omiljenog koktela.

Što vas još čeka u Cosmu za kolovoz?

Malo "građevinskih radova": srušili smo pet najvećih mitova o muškarcima i izgradili 36 stepenica do trajne ljubavne sreće po receptu koji su nam napisali najveći stručnjaci s polja emotivnih odnosa. U velikom tekstu o ljubavi istražili smo sve o najljepšem osjećaju na svijetu i zaključili kako se, po načinu na koji volimo, možemo podijeliti u četiri skupine- avanturiste, diplomate, arhitekte i redatelje. Na vama je da otkrijete koja ste vi ljubavna "profesija"!

hkh
 

Ako vam je pak dosta frajera te na odmoru želite odmoriti i od ljubavnih zavrzlama, "napasite " oči na živopisnom modnom editorijalu najpoznatijeg hrvatskog street style fotografa Gorana Čižmešije, snimljenom uz bazen na kojem je održan i nezaboravan ljetni Cosmo party. Ne brinite, nismo zaboravili ni nogomet, jer i nas još uvijek trese pobjednička groznica - kolumnistica Jasmina Rodić otkrila je koji je hrvatski nogometaš dobio najviše ocjene za seksipil po izboru Cosmo redakcije, ali i što imaju zajedničko Pravi frajeri i vrhunski nogometaši - sposobnost da ostave svoje srce "na terenu".

Uživajte u novom broju Cosma i posebnom paketu s mraaak badićima - garantiramo vam  nezaboravno ljeto!

7R9A8697m7R9A8691m7R9A8685

dada

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj