Ovog Božića probudite svoju kreativnost!

26/11/2015

Uoči svakih nadolazećih božićnih praznika ponovno nam se nameće isto pitanje: kako ovoga puta urediti dom, kako aranžirati blagdanski stol i unijeti taj blistavi blagdanski ugođaj u svoj dom?

Svake godine ponovno nam se nameće isto pitanje: kako svatko od nas može unijeti taj blistavi blagdanski ugođaj u svoj dom?

Duša ovogodišnjih ideja je novi pristup starim klasicima: božićno drvce pruža bezbrojne mogućnosti za kreativno izražavanje, bilo kao bogato ukrašeno središte dnevne sobe, stolni ukras sa stilom ili mali dodatak s velikim „wow“ efektom. Kad je riječ o materijalima i bojama, sve je dopušteno - papir ili filc, prirodan izgled ili malo glamura, šareno ili elegantno bijelo. Ove godine božićni klasik ima bezbroj lica.

Ferrero Rocher, Raffaello i Mon Chéri predstavljaju vam čarobne dekorativne ideja za blagdansko vrijeme. Praline u svojim bijelim ili zlatnim omotima mogu postati savršene dekoracije božićnog aranžmana, isto kao i obična grančica obojena u bijelo i ukrašena vrpcom.

fZelene grančice masline i srebrne svijeće u bijelim svjećnjacima mame nas u nordijski svijet. Ukrašen etiketama s crvenim brojevima od jedan do četiri, cijeli aranžman dobit će moderan izgled.

Uvjerit ćete se da se sa malo sredstava, ali uz puno mašte, mogu dobiti originalni božićni ukrasi koji će vaše prostore učiniti posebnim za ovu posebnu prigodu.
Ovaj Božić neka vam bude kreativan i inspirativan...


Blagdanski ukrasi za stol

Najlakši način da oduševite svoje goste: zlatni detalji, motivi puni ljubavi i suptilan
nagovještaj nostalgije kombinirani kako bi stvorili impresivnu blagdansku trpezu koja pruža jedinstven užitak za oko.

Drvce za pribor
drvce

Ove godine i drvce stiže posluženo na tanjuru. Izrađeno od kartona visoke kvalitete i okrunjeno Ferrero Rocherom, postaje ukrasni držač za pribor.

Slatki zlatni anđeo
anđeli
Ovaj elegantan blagdanski ukras leprša zlatnim krilima. Izrežite anđeoska krila od kartona i vežite ih trakom oko malih staklenih vaza. Napunjeni Ferrero Rocherom, ovi nebeski glasnici pokazat će slatku dobrodošlicu vašim gostima.

Pokloni pakirani s puno ljubavi

Drvce za tebe i mene
f

Uz malo vještine, traka od filca, perle i čokolada se spajaju u jedinstvenu poklon čestitku. Jednostavno koncem prišijte traku od filca u obliku drvca, u sredini dodajte perle, ukrasite Mon Chérijem i zalijepite na poklon.

Slastice iz teglice
f

Teglice obojane u crveno i bijelo čine moderan adventski kalendar. Napravljene s puno ljubavi i ispunjene sitnim iznenađenjima, ove teglice zasladit će nam blagdane.

Ovaj Božić neka vam bude kreativan i inspirativan!

Foto: copyright © Ferrero / Gaby Zimmermann

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj