Ovo su najbolje svjetske ulice za šopingiranje

09/11/2017

Drugim riječima, raj na Zemlji za sve šopingoholičarke!

5th Avenue, New York

5th Avenue

„Velika jabuka“ je grad koji vam nudi mnogobrojne mogućnosti za razgledavanje, uživanje u hrani i naravno shopping. Ako se nađete u ovoj fantastičnoj metropoli, nikako nemojte propustiti Petu aveniju u srcu Manhattana. Bilo da vas zanimaju odjeća, obuća, nakit, kozmetika ili suveniri, ovo je ulica u kojoj ćete sve to pronaći.

Avenue Montaigne, Pariz

Montaigne

Shopping u prijestolnici Francuske puno je više od same kupovine. To je doživljaj koji će upotpuniti sliku ovog glamuroznog grada koji se smatra centrom mode i luksuza. Avenija Montaigne mjesto je gdje možete pronaći ekskluzivne trgovine kao što su Dior, Valentino, Chanel... Ovdje će u shoppingu uživati samo oni dubljeg džepa, ali ova je ulica nezaobilazna stanica i za obične turiste koji žele osjetiti duh Pariza.

Bond Street, London

Bond

Ova elegantna ulica slovi za najekskluzivniju ulicu za kupovinu u Londonu. Najbogatiji i najugledniji Britanci, kada žele kupiti nakit, antikvitete i odjeću svjetski poznatih dizajnera, dolaze upravo ovdje. Također, neki od najboljih hotela i restorana u Londonu nalaze se upravo u ovoj ulici.

Ginza, Tokio

Ginza

Najpoznatija shopping ulica u Tokiju definitivno je Ginza. Ovdje se nalaze brojne robne kuće u kojima možete pronaći brendiranu odjeću dizajnera visoke mode, ali i kreacije japanskih dizajnera. Osim luksuznih radnji, u Ginzi se nalaze i trgovine u kojima je cijena pristupačna i prosječnim posjetiteljima tako da se u ovoj ulici može pronaći ponešto za svakoga.

Kurfürstendamm, Berlin

Kurfürstendamm

Ovo je dio Berlina koji je posljednjih godina postao omiljen kako mlađoj, urbanoj populaciji, tako i starijoj. U njemu možete pronaći doslovno sve što poželite - skupo, jeftino, markirano, nemarkirano... Ako skrenete u sporedne ulice, naići ćete na male radnje mladih dizajnera i baš tu možete pronaći neki originalan komad garderobe.

Foto: Instagram

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj