Ovo je najbogatiji broj Cosma ikada

22/10/2015

…ako takvu odluku donosimo prema broju Cosmo djevojaka koje krase našu naslovnicu za studeni, po količini ljubavi s kojom smo ga pripremali (a znajte da ona iz broja u broj samo raste) i super poklonu – bogatoj paleti Catrice sjenila

Kažu da svaka osoba ima dvije velike ljubavi – onu prema svojoj biološkoj obitelji i onu prema obitelji koju je sama odabrala: prijateljima, kolegama, likovima iz romana ili, zašto ne, reality obitelji. Posve nevažno jeste li veliki fan obitelji Simpson, Soprano, Adams, Osbourne, neke vampirske ili Kardashian i koliko ste epizoda pogledali (ili ćete se tek navući), u nekom trenu dogodi se da vaši idoli postanu dio vas i vaše prve prave obitelji. Uostalom, svaki dan ih komentiramo i zovemo poimence kao da s njima pijemo kavu, zar ne?

Kim, Kendall, Kourtney, Khloe, Kylie i Kristen postale su dio naše svakodnevnice i popularne kulture pa imena naših aktualnih Cosmo djevojaka izbacujemo brzinom poput najboljeg spikera koji nabraja nogometaše Reala. A najljepša je vijest da je obitelj Kardashian nakon “Seksa i grada” prva takva velika ženska zajednica, doslovno neka vrsta sestrinstva koja samo svjedoči o važnosti girl powera (ok, računamo i tatu za pola boda:).

Prvi put u povijesti Cosmo naslovnicu krasi šest jakih cura od kojih bismo mogli štošta naučiti – o samopromociji, stilu, konturiranju lica, ljubavi, zajedništvu, poslovnim odlukama, frajerima i kako u život unijeti boje. Stoga smo vam, drage čitateljice, u ovom broju odlučili darovati savjete za bolji život kakve bi vam dale i starije uspješne sestre: kako Instagram hobi pretvoriti u biznis, šest mudrih odluka koje treba znati svaka Cosmo cura, 18 pravila girl codea, kako nositi kožu, a kako senzualno rublje, što kada vam dečko dolazi na večeru, a što kada prizna da nije baš raspoložen za ozbiljnu vezu, sve što trebate znati o orgazmu te, naravno, kako se obogatiti i ostvariti baš sve što poželite.

y

Budući da vaš Cosmo zna kako ćete najbolje u život unijeti boje i osmijeh na lice, tu je i mali dar za vas - Catrice paleta sjenila Absolute Eye Colour Quattro u boji br. 100 F'rosen Yoghurt, pa neka seke Kardashian uče od vas kako zavodljivo osjenčati oči i uživati u životu do maksimuma :) Go girl!

y

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj