Ovo biste uvijek trebali imati u torbici

31/07/2015

Bilo da izlazite s frendicama na kavu, u ludi izlazak ili na vrući dejt, ovo uvijek imajte uz sebe...

1. Vlažne maramice - uvijek ih je poželjno imati u torbici za slučaj da se morate obrisati, osvježiti ili kada primjetite da je znojenje počelo izmicati kontroli.

2. Tuš i olovka za oči - kada se cijelu večer smijete i plešete i zabavljate, teško da ćete zadržati savršeno našminkane oči bez sitnih popravaka.

3. Ulošci za pahuze - u nedostatku bolje riječi... Imate li problema s prekomjernim znojenjem, ovi bi ulošci mogli biti spasonosno rješenje. A kada dođe vrijeme, jednostavno ih bacite ili zamijenite novima.

4. Osvježivač daha ili žvake - da možete biti sigurni da će poljubac biti ukusan, bez primjesa hrane koju ste upravo pojeli ili alkoholnih para.

5. Kruti parfem - idealno je rješenje za izlaske. Bezbrižno možete osvježiti parfem kad god poželite, a osim toga, stane i u najmanju torbicu, bez straha od prolijevanja.

6. Sjajilo za usne - dok ruževi na spojevima znaju biti pomalo neprimjereni (ne želite da on nakon ljubljenja izgleda kao loš klaun), sa sjajilima ne možete pogriješiti. A još su i tako ukusna...

7. Flasteri - uvijek ih je dobro imati u torbici za slučaj da vas cipele počnu žuljati.

8. Ukosnice - dogodi li se nešto vašoj frizuri (počne li se raspadati ili letjeti na sve strane), s ukosnicama nećete imati brige. Nema te frizure koju ukosnice ne mogu spasiti!


Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj