Ova scena nam je uljepšala dan

10/06/2019

Polugoli John Travolta na tečaju fitnessa. Must-see!

Osamdesete su stvarno bile čudne. Ne samo zbog raskalašenih modnih neonsko-napadnih modnih izričaja, ili sintisajzer-glazbene histerije, već i zbog ludih filmova. Jer, dok je bilo sjajnih akcijskih bilmova kao što su Indiana Jones ili Back to the Future, osamdesetih smo morali trpiti brdo bizarnih filmova koji nikome nisu ostali u pamćenju (osim nama). Dobar primjer je Policijska Akademija, tj. svi njezini mogući dijelovi kojima nas RTL često terorizira u sitnim noćnim satima. Iz jednog takvog filma, apsurdno-besmislenog filma Perfect, dolazi nam video-spot s John Travoltom koji nam je uljepšao dan, a na bizaran način će ga uljepšati i vama.

Sigurno niste niti sanjali da ćete gledati scenu iz filma u kojem John Travolta (i Jamie-Lee Curtis) na sve moguće načine i u svim mogućim smjerovima maše kukovima, ističe međunožje, i pritom prati koreografiju senzualnim izrazima lica.

CURTIS-0094324167

Radi se o sceni iz filma Perfect, koju je režirao James Bridges, u kojoj John Travolta glumi novinara iz časopisa Rolling Stone koji istražuje za članak o losanđeleskoj fitness-klubovima. Kada se zaljubi u instruktoricu fitnessa (Jamie Lee Curtis), Travolta se koleba između toga da objavi članak koji je kritički nastrojen, i da ga ne objavi zbog svog ljubavnog života. Pitanje novinarske etike. U svakom slučaju, ovo je naša najdraža scena iz tog filma.

BTW., ovo je poznati spot “Call on Me” Eryca Prydza (očito) inspiriran tom istom scenom.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj