Otkazani su Coachella i Glastonbury!

18/03/2020

Zasad je još uvijek nepoznato hoće li se održati InMusic...

Michael i Emily Eavis objavili su kako se, očekivano, zbog koronavirusa otkazuje ovogodišnje, jubilarno, 50. izdanje festivala Glastonbury, a koji se trebao održati od 24. do 28. lipnja 2020. u Engleskoj.

Vijest je uslijedila nedugo nakon što je objavljeno kako se za listopad odgađa Coachella, jedan od najvećih festivala na svijetu koji je trebao startati 10. travnja i na kojemu su trebali nastupiti Lewis Capaldi, Frank Ocean, Rage Against The Machine, Travis Scott, Lana Del Rey, FKA Twigs i Thom Yorke.

 

Organizatori Coachelle najavili su kako je novi termin festivala 9. i 16. listopada. 

Na ovogodišnjem Glastonburyju nastupiti su trebali, između ostalih, i Taylor Swift, Kendrick Lamar, Paul McCartney te Diana Ross. Organizatori su u priopćenju naveli i to kako vjeruju da će se epidemiološka situacija do lipnja znatno poboljšati, no kako im to, ako se, odnosno kada dogodi svejedno ne bi ostavilo dovoljno vremena za organizaciju festivala tih proporcija.

Organizatori najvećeg festivala na našim prostorima, InMusica, zasad se još uvijek nisu oglasili o otkazivanju ili odgodi ovogodišnjeg izdanja koje bi se trebalo održati od 22. do 24. lipnja 2020, a na kojem su trebali, odnosno bi trebali, nastupiti Killersi, Beck, Deftonesi, Lumineersi, Rival Sons, Gogol Bordello, Belle and Sebastian te Nick Mason's Saucerful of Secrets.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj