Hiperventiliramo! Potvrdili su nove epizode Seks i grada, ali bez svima omiljenog lika

12/01/2021

Nije šala! Novu verziju očekujemo u originalnoj postavi.

Duboko udahnite. Upravo se dogodilo nešto fantastično i nešto što nam je i opravdano potvrdilo da će 2021. biti fantastična godina.

Naime, HBO Max službeno je potvrdio kako se slobodno možemo početi pripremati na bingeanje novih epizoda omiljene serije Seks i grad. Da, tako je! Carrie, Charlotte i Miranda vraćaju se na male ekrane, nažalost ovoga puta bez svima omiljene Samanthe.

Sarah Jessica Parker sinoć je na svom Instagram profilu objavila teaser video s naslovom: “Ne mogu se ne zapitati… gdje su one sada? X. SJ.”

View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Serija će se navodno vratiti isključivo na HBO Max, a Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon već su i same potvrdile da svoje uloge ne daju nikome. Kim Cattrall ovoga će puta ipak izostati iz serije budući da je po završetku snimanja drugog filma i službeno objavila kako je vrijeme da krene nekim svojim putem zbog čega treći film nikada nije ni snimljen.

kim cattrall

“Voljela bih znati gdje su sve one u ovom trenutku”, objavila je Parker za Entertainment Tonight. “Znatiželjna sam budući da se svijet neizmjerno promijenio od posljednjeg filma.”

Iskreno, jako nas zanima kako će se naše omiljene djevojke snaći u svijetu prepunom društvenih mreža ili aktualnih događanja. Iskreno, gledali bi ih u svim okruženjima.

sex and the city 2

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj