Promo

Okupite članove obitelji i uživajte u svečanoj atmosferi tijekom nadolazećih blagdana

19/11/2021

Kava je važan razlog za pauzu na poslu, okupljanje i odličan povod za druženje. Riječ je o ritualu koji je popraćen druženjem s prijateljima ili njegovanjem obiteljskih i tradicijskih vrijednosti među članovima obitelji kroz različite generacije.

Budući da su pred nama hladni, zimski dani, odnosno dani praznika i proslava, najbolje ih je provesti okupljanjem obitelji i prijatelja te stvaranjem uspomena, uz šalicu kave, koje ćemo dugo pamtiti i prepričavati.

Okupite obitelj i prijatelje uz šalicu kave

Igranje društvenih igara, gledanje filma ili običan razgovor idealna su prilika za okupljanje članova obitelji ili prijatelja tijekom zime i praznika. Ne zaboravite pripremiti kokice, medenjake, torte i pite od čokolade i orašastih plodova, razne vrste keksa kako bi ugođaj bio potpun. Naravno, uz ove poslastice nećete zaboraviti neizostavnu šalicu ukusne kave bez koje se ne može zamisliti nijedno druženje. 

Espresso aparat za kućnu upotrebu pokazao se kao vrlo praktičan te ga sve veći broj ljudi koristi. Moderne linije i dizajna te malih dimenzija uklopit će se u svaku kuhinju, a po svojim funkcijama ne razlikuju se od onih koje imaju glomazne, ugostiteljske aparate za kavu. Uz pomoć espresso aparata za kućnu upotrebu svakodnevno ćete uživati u svježe pripremljenoj kavi koja se priprema vrlo brzo, što znači da nećete provoditi vrijeme pored štednjaka i lonca.

Brza priprema kave

Rana zimska jutra, naročito ako idete na posao, često ne djeluju primamljivo. Međutim okus vaše omiljene kave može promijeniti sve. U brzom pripremanju kave punog okusa mogu vam pomoći kapsule za kavu. Kapsule za kavu mogu se pronaći u velikom broju trgovina i prodaju se s različitim mirisima i okusima, pa ćete vi i vaši gosti moći uživati u espresso kavi, cappuccinu, macchiatu ili nekom, vama dragom okusu.

Odaberite darove za blagdan

Nadolazeće blagdansko razdoblje također je razdoblje darivanja. Stariji i mlađi podjednako se vesele poklonima, a izvrstan su način da obitelji i prijateljima pokažete ljubav i pažnju te nikoga ne ostavite ravnodušnim.

Kako odabrati pravi dar?

Odabir pravog dara često može biti izazovan zadatak. No, odabir darova za najmlađe, nešto je lakši zadatak. Igračke, knjige ili slatki paketi zasigurno će im izmamiti osmijeh na lice. Međutim, odabir darova za odrasle može biti izazovniji. Naša preporuka je espresso aparat za kućnu upotrebu. Kava je napitak koji se svakodnevno konzumira u svim kućanstvima pa će aparat za kavu imati odličnu primjenu. Uz aparat za espresso kavu možete uzeti i kapsule za kavu i time upotpuniti poklon.Na ovaj način ćete imati potpuni dar za ljubitelja kave koji će zajedno s vama uživati u kušanju ovog napitka u svom domu.

Blagdansko vrijeme može biti izvrsna prilika da sebe i svoj dom počastite espresso aparatom za kućnu upotrebu. 

Aparati za kavu koji se prodaju na našem tržištu razlikuju se po karakteristikama, snazi, proizvođaču, broju kava koje se mogu pripremati u isto vrijeme. Odaberite onaj koji najbolje odgovara vašim željama i koji najbolje odgovara vašoj kuhinji, a zatim pozovite prijatelje i obitelj da isprobaju različite okuse kave. Uživajte u praznicima s onima koje volite!

 

PROMO

Cosmopolitan.hr

Novo