Odaberi Mazdu za Andreu Andrassy

23/03/2016

Da li ste ikada razmišljali kakav auto bi vam najbolje pristajao? Sigurno jeste. Tako i ambasadorica Mazde Andrea Andrassy ima zahtjevan zadatak odlučiti koji Mazdin model bi joj najbolje pristajao.

Da li joj kao pravoj gradskoj curi najbolje pristaje Mazdin najmanji model Mazda2 ili joj kao mladoj poslovnoj ženi ipak treba Mazda3? Tu je i Mazdin kompaktni crossover CX-3 s kojim se Andrea osjeća kao istraživačica, ali i Mazdina ikona MX-5, najprodavaniji roadster na svijetu.

Odaberi Mazdu za Andreu Andrassy 3U tom se autu Andrea stvarno osjeća kao moderna princeza. Zato je Mazda odlučila pitati svoje i Andreine fanove koji auto bi joj najbolje pristajao.

Na Facebook stranici Mazde Hrvatska (https://www.facebook.com/MazdaHrvatska/) do ponedjeljka 28.03. u ponoć možete glasati za auto koji vi mislite da joj najbolje pristaje.

Odaberi Mazdu za Andreu Andrassy 6Dovoljno je lajkati album po vašem izboru, a autori deset najkreativnijih komentara zašto baš taj automobil treba Andrei imaju priliku osvojiti ulaznice za Zagreb Auto Show i ostale Mazdine nagrade.

Odaberi Mazdu za Andreu Andrassy 7

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj