Novi spot Selene Gomez je 100% o Justinu Bieberu

06/06/2018

Kao da gledate “rom-kom” o njima!

Kada je Selena Gomez izbacila svoju novu pjesmu "Back To You" prošli mjesec, svi su došli do istog zaključka (pa čak i Cosmopolitan.hr): ako ovo nije pjesma o Justinu Bieberu, onda ništa nije.

Dokaza je puno, pogotovo ako uzmete u obzir da tekst pjesme govori o “vraćanju bivšoj ljubavi”, a svi znamo da su Selena & Justin bili kratko prekinuli početkom ove godine.

E, pa priča ide dalje: Selena je nekidan lansirala video-spot za istu pjesmu, i radi se o mini-romantičnoj-komediji koja traje 4 minute i 27 sekundi. Video spot prati Selenu i misterioznog mladića, koji na neku foru malo liči na Justina (dobro, ne baš toliko jako, ali ipak:)! Radnja? Romantični par upuštaju se u avanturu krađe automobila. Evo Seleninog partnera iz spota, pa sami prosudite:

SELENA 2

Video spot ima podnaslove, u stilu prastarih filmova, a likovi u spotu imaju svoje dijaloge koji nemaju veze sa tekstom koji Selena pjeva, pa je jedini način da prtatite radnju, da čitate podnaslove. “Gdje ideš?”, pita je on nakon što su ukrali auto. Selena odgovara da ide u Italiju, i Francusku, u koju se definitivno ne može autom. Selena u spotu glumi samu sebe, prerušenu tako da je nietko ne prepozna. On u jednom trenutku čak to i komentira:

SELENA 3

Ostatak spota prikazuje par koji se zaustavlja na livadi, slikaju jedan drugog (u tehnici Polaroid), jedu jabuke u polju, a svo to vrijeme, Selena pjeva o ljubavi. videa pokazuje kako se dva zaustavljaju na livadi da se polaroidi jedni druge, uzimajući video, jesti jabuke na polju, itd., Sve dok Selena pjeva o ljubavi. Avantura se prekida u trenutku kada par ugleda svoje potjernice sa svojim licima na njima.

Za to vrijeme, Selena pjeva, "I wanna hold you when I'm not supposed to / When I'm lying close to someone else / You're stuck in my head and I can't get you out of it / If I could do it all again / I know I'd go back to you."

Pogledajte cijeli video da vidite što se dešava na kraju.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj