Novi singl Demi Lovato je naša nova himna!

12/03/2020

"I Love Me" je himna koja nam treba

Demi Lovato se vratila i bolja nego ikad, ali budimo iskreni - to smo i očekivali, optimistični kakvi jesmo. Nakon što se vratila uz glazbu nakon prijeko potrebnog odmora, Demi je očarala svoje obožavatelje nastupom "Anyone" na dodjeli Grammyja, a zatim je istog mjeseca otpjevala američku himnu na Super Bowlu. Početak godine je odličan početak za Demi! A tek je ožujak. ¯ \ _ (ツ) _ / ¯

Kako bi nastavila svoju "renesansu", Demi je upravo izdala najnoviji singl sa svog, zasada neimenovanog, nadolazećeg albuma. Pjesma se zove „I Love Me“, a kao što ste možda i zaključili iz naslova, to je himna ljubavi prema kojoj Demi (a) prevladava svoje prošle borbe po pitanju samopoštovanja i (b) radi na sebi kako bi imala bezuvjetnu zahvalnost za jednostavno biti sama.

Kako se čini, Demi izgleda jako uzbuđena zbog pjesme. "Ne mogu još riječima opisati ono što je za mene bila protekla godina ... ali ova se pjesma usredotočuje na mnogo toga što mi se događa u glavi ", napisala je Demi na Instagramu. "Imamo dobre dane, a i loše. Najbolje što možemo je biti najbolja verzija sebe i to proslaviti s onima koji su nam najbliži. Htjela sam također uputiti poseban uzvik svim mojim fanovima koji su uvijek tu za mene. 2020 je NAŠA godina! "

demi lovato love video


Na našu sreću, Demi je objavila video zajedno s pjesmom, koji morate vidjeti. (Spoiler ALERT: Stara Demi i Brothers Jonas pojavljuju se u spotu na minutaži 1:56.)

Ivo Parać

Novo

Komentiraj