Novi Mens' Health je na kioscima!

06/10/2014

Kako u sat vremena skuriti 1000 kalorija? Što žene uistinu žele? Kako zavladati tensikim terenom poput Borne Ćorića? Jeste li dovoljno ludi da uspijete? Kako odabrati traperice koje će one poželjeti skinuti? Saznajte u novom Men's Healthu!

Pokušavate prokljuviti žene? Zaboravite! Poslije dva i pol tisućljeća bliskih kontakata s ljepšim spolom, muškarci još nisu riješili veliku raspravu o zahodskoj dasci (treba biti podignuta!), a i dalje im je tajna što nagoni žene da čoporativno jure u zahod i kako to da im nije neugodno zatražiti pomoć u prodavaonici. U novom Men's Heatlhu autor Alen Piljek otkriva kako voditi ljubav, a ne rat spolova. Ukoliko želite biti bolji muškarac, recept je jednostavan – učite od žena!

Kako se kalio čelik? Mentalno i fizički iznenađujuće čvrst za svoju dob, 17-godišnji Borna Ćorić već sada uživa zvjezdani status u hrvatskom i svjetskom tenisu. U intervjuu za Men's Health otkrio nam je kako uspijeva istodobno odrastati i kao tenisač i kao osoba – i pritom ostati svoj!

y

Radi li vam ego dovoljno? Pišete li na društvenim mrežama o svojim uspjesima? Lako uvjeravate kolege? Razmišljate o sebi kao nezavisnom umu? Ukoliko su vaši odgovori pozitivni, moguće je da „patite“ od narcisoidnosti. A to može biti dobro, barem za vašu karijeru. Naime, američke studije pokazuju kako neke crte narcisoidnosti mogu biti korisne na poslu. Visoko samopouzdanje, ekstrovertiranost i samomotiviranost poznatiji su kao 'adaptivni narcisoizam'. Trik je u prihvaćanju osobina koje povećavaju uspjeh na poslu te odbacivanju onih koje vas čine lošim prijateljem. Pogledajte se u ogledalo i izvršite samoprocjenu na temelju Men's Health-ovog testa!

Koje vam traperice najbolje stoje? Uske? Klasične? Ne paničarite – modni ekspert Boris Banović, ujedno i urednik mode u Men's Heatlh-u, uzeo je pravu mjeru. Odredite svoju tjelesnu građu i pronađite pravi kroj traperica koje će vam savršeno pristajati. I imajte na umu da nije u šoldima sve! Viša cijena ne jamči da će vam traperice savršeno pristajati, i obrnuto - jeftine traperice ne znači da ćete u njima lošije izgledati.

Potražite novi Men's Health na kioscima! Pamet u glavu, Men's Health u ruke!

y

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj