Novi Franck čajevi: Dark Mint i Exotic Green

25/02/2016

Ljubiteljima čaja, kojih je u Hrvatskoj sve više, Franck donosi dva nova okusa koja će zadovoljiti i afinitete istinskih znalaca: Dark Mint crni čaj s mentom i Exotic Green zeleni čaj s okusom limuna i ananasa.

Prvenstveno namijenjeni obožavateljima pravog čaja, spravljenog od biljke čajevac (Camellia sinensis), kao i onima koji žele uživati u bogatstvu okusa, dva nova čaja svojim će slojevitim i bogatim aromama zadovoljiti i najzahtjevnije potrošače. Dark Mint obogaćuje snagu crnog čaja osvježavajućom mentom, stvarajući neodoljivu kombinaciju jačine i blagosti. Exotic Green pojačava suptilnost zelenog čaja limunovom travom, korom limuna te sokom ananasa, a rezultat je uistinu jedinstven unikatan okus na tržištu.

Poznato je kako snaga crnog čaja, bogatog kofeinom, idealno djeluje ujutro na organizam, razbuđujući ga. S druge strane, zeleni čaj, s nižom količinom kofeina, odličan je napitak za svakodnevnu okrjepu. Proširenjem svoje linije originalnih čajeva Franck želi pridonijeti zdravom životnom stilu te potrošačima istovremeno pružiti idealan napitak uz koji mogu svakodnevno uživati u unikatnom okusu i vrhunskoj kvaliteti biljke čajevac, što je rastući svjetski trend u konzumaciji bezalkoholnih pića.

Franck 2

Franck pritom ima na umu i poznavatelje čaja koji uvijek žele znati više, pa se na kutijama novih čajeva može pronaći i kompas s informacijama o svojstvima čaja, kao i dodatnim zanimljivostima o čaju, njegovoj obradi i pripremi. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj