Novi Emoji u koje smo se zaljubili

22/10/2015

Sada imate dodatnih 150 razloga da updejtate operativni sustav na svom iPhoneu...

U paketu s najnovijim 9.1 iOS operativnim sustavom stiglo je i 150 novih Emoji-a, uključujući šampanjac, kokice, sir i hotdog. A ovi slasni Emoji samo su početak... Jedina loša vijest je što ćete se, unatoč instalaciji najnovijeg operativnog sustava, na ove cool Emoji-e morate još malčice strpjeti jer bi u upotrebu trebali biti pušteni kroz koji tjedan.

Popularna plesačica napokon je dobila svog plesnog partnera, baš kao što je i usamljena princeza napokon dočekala svog princa na bijelom konju (što nas je podsjetilo da apeliramo na Apple da u idućoj turi uvede i Emoji bijelog konja), djedu Mrazu napokon se pridružila i baka Mraz, a mladenka je dočekala svog mladoženju:

1

2

3

4Dobili ste i još jednu mogućnost da svom dragom obznanite da je beba na putu, a napokon su stigli i Emoji za selfie, WTF? i facepalm! (A s obzirom na to koliko je često Facepalm nužan, čudimo se da im je ovoliko trebalo!)

5

6Popularnost 'foodporn' fotografija nedvojbeno je imala utjecaja na kreiranje nove serije Emoji-a pa su nam tako stigli i kroasan, avokado, krastavac, slanina, krumpir, mrkva i čaše šampanjca.

7
A od sada napokon izvjesni dogovor možete i službeno zapečatiti slanjem 'stiska ruke', kao što nekome i vizualno možete dati do znanja da mu držite 'fige'. Još jednom apeliramo da idući put želimo princa na bijelom konju! Hvala!

8
Photo credit: Emojipedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj