Novi Cosmo zna što ćete (i s kim) furati ovog proljeća

22/02/2019

Proučili smo pozorno i isprobali baš sve nadolazeće modne i beauty trendove, a proveli smo i dubinsku komparativnu analizu svih bivših frajera... I to bez ponovnog isprobavanja:)

Postoji li neka tajna veza između odjeće i frajera i što možemo naučiti iz prošlosti s obzirom na to da su se ovo proljeće vratile biciklističke hlače, velike mašne i puf rukavi? Čini se da je isto pitanje mučilo još neke Cosmo cure koje su odlučile napraviti malo reda u svom ljubavnom ormaru i susresti se sa svim bivšim frajerima koji su im obilježili život, otići s njima na kavu, otvoreno ih pitati kako su doživljavali njihovu vezu i - ta-dam! - zašto su uopće prekinuli?

c 3

c 2

Da, povijest se ponavlja, ali srećom ne na isti način nego puno uzbudljivije, maštovitije i pomaknutije pa je ne treba potpuno zaboraviti. Ako ste jedni od onih koji imaju problema sa sjećanjem, zavirite u članak Jasmine Rodić i budite sretni što postoji Facebook, i to već petnaest godina, a podsjeća nas na ono što smo voljele ili još volimo. Kada smo već kod društvenih mreža, vrijedi riješiti naš test i doznati koliko su stvarna vaša Insta-stories prijateljstva i trebate li možda dati prednost druženjima izvan ekrana. Za one kojima nedostaje zrno hrabrosti tu su i članci kako održati javni govor bez trunke treme i zamuckivanja, kako se ponašati u seks-shopu, kako konačno izaći iz yo-yo veze te ono najvažnije - kako zavoljeti sebe.

c 1

Naime, i istraživanja potvrđuju, a ne samo vaše frendice koje vas danima i noćima moraju slušati, da 60% stanovništva barem jednom u životu isproba pali/gasi vezu, što samo po sebi uopće nije loše (vidi pod pomirbeni seks), samo kada nas ne bi toliko iscrpljivalo i izluđivalo. Ok, nitko ne tvrdi da biste sve te problematične dečke s kojima se svađate i mirite trebali baciti kroz prozor. Uostalom, svaka Cosmo cura zna da je mnogo pametnije nepotrebne stvari koje su odslužile svoje (ili frajere) uredno spremiti u kutiju, zavezati mašnicu i privremeno odložiti na tavan ili podrum jer nikada ne znate kada će vam zatrebati. P. S. Ovo se nipošto ne odnosi na biciklističke hlače, ili?

c 4

h

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj