Novi Cosmo – nova kolekcija frajera i sve o uzbudljivim trendovima

23/02/2018

Vani pada snijeg, temperature padaju ispod nule, no mi znamo tko će vas zagrijati – novi Cosmo koji je jako hot!

Što obući, gdje su nestali dobri frajeri i ne manje bitno - kako stari model dečka koji ne funkcionira, a kojeg uporno godinama birate zamijeniti boljim? Cosmo ima baš sve odgovore pa tako u novom broju donosimo - “Veliki vodič za prekide” kako biste znali što morate raditi ako, nedajbože, jednoga dana do toga dođe, odnosno kako civilizirano prekinuti te sebi i partneru ne nanijeti prevelike ožiljke ili priuštiti trajni PTSP.

A pitali smo se i kako smo kao društvo došli do toga da incidente kao što je onaj splitski u kojem su se dvije srednjoškolke potukle društvo mobitelima samo mirno snimalo te kako stati na kraj nasilju svih oblika, uživo i na društvenim mrežama, emotivnom i fizičkom? Odgovor je za vas potražila Jasmina Rodić.

g

No iako živimo u suvremenom društvu u kojem emancipacija nije strana riječ, zanimalo nas je zašto smo kao žene i dalje suočene s nejednakošću, omalovažavanjem, staklenim stropovima i nasiljem te jesu li broj kilograma, dužina kose i način odijevanja dovoljno jaki argumenti kako bi se na temelju toga donosila mišljenja, osuđivalo i kritiziralo?

g

Želite postati Cosmo model?

Deset Cosmo djevojaka otvoreno je progovorilo o tome što se dogodilo u njihovu životu kada su drastično promijenile dužinu kose te još jednom dokazale da nema malih i velikih tema te da i najmanje promjene mijenjaju svijet.

P. S. Ne, nismo zaboravili odgovoriti na upit koji je film izvrstan za dejt u ovim hladnim danima? Hm, u velikoj smo dilemi. Za one snažnih živaca tu je Matanićev “Egzorcizam” u kojem glumi Cosmo djevojka mjeseca Nika Ivančić, a za one romantičnije tu je novi film Nevija Marasovića “Comic Sans”.

g

Ne, nismo se zabunili predlažući vam horor jer, prema istraživanjima psihologa, nema boljeg prijedloga za naglo zaljubljivanje od hororca. Čuli ste za teoriju klimavog mosta (ako niste, guglajte!). A ako je vjerovati njezinim rezultatima, kada su izloženi velikoj napetosti, frajeri su u stanju pobrkati veliki strah s velikim uzbuđenjem. Sorry, super zgodni Nevio je zauzet s Cosmo dejtom na stranici 20, no svi ostali frajeri mogu možda biti vaši. Nadamo se samo oni s puno emocija i finih manira.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj