Novi Cosmo najbolje zna što vas čeka 2020.

21/11/2019

A tu i genijalni darovi! Volite li vikende više provoditi uz dobro štivo, nabavite Cosmopolitan s knjigom izdavačke kuće Stilus, jer donosimo najbolje girly naslove. A ako ste partijanerica, za vas je Cosmopolitan s glitterom by essence, jer sezona najluđih provoda u godini počinje!

Prije polijetanja novog Cosma molimo sve putnike koji ne vjeruju u mitove o ljubavi, romantici, ludim partyjima i još luđem seksu, koji ne vjeruju u Djeda Mraza, prenaglašene emocije, šljokice, boje i ne manje važno – sve one koji vole igrati prema čvrsto zadanim i tako doooosadnim pravilima i ne usude se biti drugačiji, luđi i samo svoji da napuste avion, osim ako se, naravno, ne misle katapultirati u neke puno zabavnije, potpuno nove svjetove jer u novom broju čekaju vas teme smišljene na visini od 7000 metara.

b 3

Lekcije samopouzdanja koje smo naučile od hrvatskih i slovenskih drag kraljica – grupe House of Flamingo i Salome, 12 pravila privlačnosti testiranih u noćnim klubovima, lifestyle i poslovni trening kako reći “Ne!”, istraživanje o utjecaju klupskih droga na liječenje depresije i anksioznosti, razgovor s talentiranim redateljicama iz regije, modni i beauty prijedlozi uz koje nećete proći nezapaženo na ulici, a ni na najnapučenijem frankfurtskom aerodromu.

b 1

Nadalje, tu su i prijedlozi za turbo cool poklone, savjeti kako piti tekilu a da ne spržite grlo, što poručujete svijetu drsko isplaženim jezikom, kako se zauvijek riješiti mrskih podočnjaka nakon partyja te – ta-daaam! – upoznavanje s pobjednicima 10. natječaja Cosmo Beauty Awards.

b 4

A za sve ovisnike o ljubavi imamo i veliko istraživanje o braku, razvodu i – juuupi! – romantičnim očekivanjima milenijalaca koji sve više vjeruju u ljubav koja traje. Da, to ponekad znači i da trebate zažmiriti na jedno oko ako vaš frajer ne skida te vražje sokne s nogu tijekom seksa te pristati na igranje zabavnih uloga. Opustite se i zabavite jer, kako kaže naša Cosmo djevojka Mia Dimšić – život u Cosmu nikada nije i neće biti siv. Sorry, do you maybe have 2020  in pink?

b 7

b 5b 6

 

U mjesecu darivanja i Cosmopolitan daruje svoje čitateljice!
Odaberite Cosmo s knjigom izdavačke kuće Stilus ili Cosmo s glitterom by essence i požurite jer su količine darova uz Cosmopolitan ograničene!
 
Prekrasna gadura#ŠeficaPrljavo bogatPrekrasna i voljenaPrekrasna bombaPrinceza od papiraSmrtonosni strojeviVeo ponoći - naslovi su knjiga-darova koje poklanjamo u prosinačkom izdanju Cosmopolitana!
3
Neizostavni 'sastojak' vrhunskog party looka je essence loose glitter! Zablistajte kao prava Cosmo party kraljica uz glitter makeup, kojeg darujemo u pet blještavih nijansi, u aktualnom izdanju Cosmopolitana!
4
 
Novi broj Cosmopolitana s darom potražite na kioscima od 25. studenoga!

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj