Novi Cosmo - 22 koraka za super ljeto!

24/07/2020

Ne znamo ima li vaš badić jaknicu kao Aubrey Plaza s naše nove naslovnice, ali znamo da uz ljetni broj imamo tri cosmočanstvena bikinija – pink, ljubičasti i crni. A znamo i kako super provesti ovo ljeto. Slijedite naše korake...

1. Prije odlaska na kioske namažite se SPF faktorom. Što, tamnopute cure ne trebaju zaštitu? Tko vam je to rekao? Mi ćemo ga opovrgnuti u velikom vodiču za sunčanje.

2. A što ćete obući za izlazak? Pod hitno doznajte u našoj temi Ljetni kokteli te kako nositi žutu od glave do pete. Ok, možete isfurati i mamine duge rukavice iz opere kao Kendall Jenner te čipku koju predlaže Goran Čižmešija.

m

3. Odlazak na kiosk, čavrljanje s tetom, misteriozno kimanje glavom kao odgovor čega ima u tom Cosmu i naravno, ta-daaam, kupnja sladoleda.

4. Sjesti u hlad/na ležaljku/izvaliti se na krevet i odmah se konzultirati s novim guruom Baby Yodom koji zagovara male korake do velikog uspjeha. Pročitati članak do kraja, zatvorite oči i nekoliko puta ponovite u sebi: "Neka mikro snage bude sa mnom!"

5. Kada ste već u laganini modu, skoknite na stranicu 12, gdje vas čeka Luka Nižetić. Naravno, gol do pasa i obučen samo u tetovaže u Komiži. Popijte s njim popodnevnu kavu pa ravno u more...

b

6. Maskara vam se rastopila? E, tko vam je kriv što niste poslušali našu beauty suradnicu i bivšu sirenu Saru Schmidt koja je isprobala Avon vodootporni make up.

7. Izašli ste iz mora i iživcirali se zašto njegova kosa izgleda tako dobro? Sjetite se Baby Yode, a i da smo u ovom broju pitali frajere da nam odaju tajne recepte.

8. Ako vam je užasno vruće, bacite se na čitanje beauty ledenih tretmana. Brrr... Otkrijte kriotretmane, krioterapiju te masaže hladnim kuglama koje je istražio beauty urednik Ivo Parać.

m

9. Kad ste tako osvježeni, vrijeme je da ozbiljno porazgovaramo, i to o pravu na izbor i zašto ga više nitko ne bi smio dovoditi u pitanje.

10. A vrijeme je i za poslijepodnevni art. Upoznajte umjetnice Ninu Kamenjarin, Lornu Kijurko i Andreu Solomun koje su Nađi Ireni Fišić odale zašto im je golo žensko tijelo neiscrpna inspiracija.

11. Naučite kako napraviti IG filter, kako iskoristiti aplikacije za dejtanje za nezaboravno putovanje i što kada vam karijera na YouTubeu počinje blijedjeti?

12. Kad smo već kod aplikacija, vrijeme je da doznate koja je tajna najsvajpanijih fotki, što s frajerima koji se ne znaju dopisivati, a naš Cosmo kolumnist Krešimir Šego konačno će vas naučiti koja je razlika između dobrog i pravog muškarca.

m

13. Kada sunce zađe, tu je i napeta ispovijed bivše nimfomanke, kao i seksi igrice za dvoje, ali i lista pet hot knjiga o ljubavi i seksu te veliki vodič kako zvijezde i planeti utječu na naše seksualno ponašanje.

14. Ogladnjeli ste? Nema frke, imamo super ideje kako napraviti ukusan i brz obrok od jučerašnjih ostataka.

15. A za one s grižnjom savjesti, tu su i super vježbe za guzu koje je samo za nas lijene složila instruktorica fitnesa, stjuardesa, plesačica i boksačica Diana Krznarić. Mislimo, ako baš inzistirate.

16. Uf,  kasno je... Upravo ste proučili tri looka za zvjezdani make up koje predlažu Isabella, Nabilah i Nika, zvijezde natječaja Cosmopolitan traži make up zvijezdu powered by Rimmel...

m

17. ...i sada ste u iskušenju nazvati bivšeg. A-ha, nuspojave karantene i džin-tonika, no prije toga riješite naš test i saznajte – hoćete li nazvati baš njega.

18. Ili je bolje proučiti naše savjete kako razveseliti prijatelje, kupiti vino i pozvoniti na vrata frendice s Cosmom u ruci...

19. ..te otići sretni i zadovoljni u krevet čitajući prije spavanja članak zašto je Brad Pitt zadnji pravi celeb. Mislimo, možete pročitati i sjajnu kolumnu Jasmine Rodić o slučaju Johnnyja Deppa, no znate kako kažu – u snove najbrže ulaze zadnje slike...

20. a potom se probuditi kasno ujutro i skužiti da vam je bivši slao vruće poruke na mob poslije ponoći, a da je vino kod frendice ipak bilo prejako pa ste ipak igrom slučaja spašeni jer se niste dali ponovno zakačiti.

21. Nabrzaka nešto nabacite na sebe, primjerice naučite kako od ogromne veste napraviti sićušnu suknju na str. 40, te otrčite do tete na kiosku jer joj ipak dugujete odgovor čega to sve ima u novom Cosmu.

m

22. Tagirajte i nas u ludom ljetnom provodu u Cosmo badiću. #cosmoljeto2020

2

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj