Novi broj Storyja donosi emotivne priče iz potresom razorenog područja

05/01/2021

Potražite od danas novi Story na svim kioscima!

Dva dana nakon katastrofalnog potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju te zatresao i ostatak Hrvatske, odnio ljudske živote te razorio tisuće domova redakcija magazina Story bila je na mjestu događanja te vam u novom broju donosi ekskluzivne priče iz pogođenih područja, koje su u svima nama izazvale navalu emocija. Od zastrašujućih i tužnih, do osjećaja nevjerice i ponosa zbog solidarnosti kojom se cijela Hrvatska uključila kako bi pomogla ljudima koji su doslovno u nekoliko sekundi izgubili sve što su imali.    

Redakcija Storyja posjetila je glumca i fitness trenera Marija Valentića koji u rodnoj Petrinji sanira štete na obiteljskoj i kućama susjeda. Otkako je njegov kraj zatresao zlokobni potres, Mario je svaki dan odlazio u Petrinju i navečer se vraćao u Zagreb, supruzi Ljiljani Mikić i njihovu dvoipolgodišnjem sinu Noi. Njegov stariji sin, 11- godišnji Niko, kojeg je dobio u prvom braku s voditeljicom Mirnom Maras, u trenutku potresa bio je kod bake i djeda u Petrinji, što je još više zabrinulo Marija.

3

„Odmah sam se organizirao s prijateljima koji imaju alpinističku opremu, otišli smo tamo i radili cijele dane. Sanirali smo štetu što se tiče prve pomoći kući. To, naravno, nije dobro rješenje, ali dobro je za prvu ruku“ otkrio je Mario.      

2

Među brojnim ljudima koji su pokazali snagu solidarnosti i spremnosti pružiti ruku izvrsno su se snašle i alpinistice te pripadnice HGSS-a, kao i više od 300 kuhara koji nisu mogli ostati ravnodušni na prizore nakon potresa. Chef Marin Medak okupio je kolege koji na dan pripreme od 10 do 15 tisuća obroka i podijele ih građanima, ali i volonterima, vatrogascima, policajcima…

4

Novi broj Storyja donosi intimne intervjue s glumicama Anitom Matić Delić i Natašom Janjić Medančić, a najbolja rukometašica Hrvatske u 2019. godini Ivana Kapitanović opisuje kako je podnijela izostanak s Europskog rukometnog prvenstva u Danskoj. Komičarka Marina Orsag se osvrće na brojne događaje iz 2020. godine, od gubitka stana u potresu do nove ljubavi, a voditeljica Anja Alavanja otkrila je da više nije u braku s glazbenikom Željkom Romcem. Uz zanimljive lifestyle teme očekuje vas i veliki godišnji horoskop, otkrijte što vam u poslu, ljubavi i zdravlju donosi 2021. godina.

Fotografije: Dražen Kokorić

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj