Novi broj Cosma: super injekcija samopouzdanja

24/02/2014

Pred vama je Cosmopolitan zbog kojeg ćete se odmah zaljubiti, ali ne u nekog frajera nego u svoj prekrasan odraz u zrcalu

Hoće li se ovo proljeće i dalje nositi cvjetići i nježne boje ili će art print i animal uzorci odnijeti pobjedu u gradskoj džungli? Naravno da znamo odgovore jer uz novi Cosmo pripremili smo vam i posebnu knjižicu – Vodič kroz trendove za proljeće/ljeto 2014. No posebno smo ponosni na tekstove o tijelu koje će sve te divne kreacije nositi i posebne upute kako ga njegovati, voljeti i razumjeti.

Tu su razgovori sa zvijezdama - Keshom, Jessicom Albom, Kate Winslet, Nikolinom Ristović, Lady Gagom - koje su nam otkrile u kojemu su trenutku prestale mučiti svoje tijelo i iscrpljivati ga do krajnjih granica i prihvatile ga takvim kakvo jest – divno i savršeno; intervju s talijanskom glumicom Nadijom Accetti koja je nakon deset godina borbe s anoreksijom i bulimijom osnovala organizaciju Donna Donna Onlus, posvećenu borbi protiv poremećaja u prehrani te danas druge uči kako da zavole svoje tijelo, postanu zdravi i sretni.

Ah da, kad smo kod sreće, naravno da nismo zaboravili na frajere, beauty novosti, koncerte, filmove, nove frizure i cipele. No kako je ovaj broj 100% posvećen sreći, naučit ćemo vas i kako razlikovati zdravu ljubav od lude opsesije, zašto ponekad nije dobro donositi odluke samo iz srca i ne manje važno - kako izbjeći zamku da sami sebi slomite srce te da životom kročite vedro i smjelo baš poput Rite Ore koja obožava život u boji!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj