Nove Cosmo avanture na vidiku!

24/06/2019

Upadajte u Cosmo auto i ne brinite što ćete ponijeti jer mi imamo baš sve. I super ideje za nezaboravno ljeto, brdo odjeće, obuće, savršenu mjuzu, frajere te Cosmo dar za svaku čitateljicu - kondom Hex i uložak Always. A u specijalnom Cosmo paketu te čeka i odlična knjiga...

Sanjamo o ljetu koje ćemo pamtiti cijeli život, a na kraju nam se pokvari auto, frajer s kojim smo zabrijale navečer na plaži je ispario ili još gore - nastavljamo se družiti, a ne znamo što misli, akne su nam buknule preko noći, dlačice se upalile, a prekid s donedavno normalnim dečkom koji se na ljetovanju pretvorio u gremlina prijeti da će upropastiti i ovo ljeto, a i ono sljedeće? Bez panike molim, jer ovaj broj Cosma zamislili smo kao super avion ili još bolje kanader koji će riješiti sve ljubavne požare, probleme i potencijalne sukobe. Slijede upute stjuardese svim putni-cima u Cosmo ljeto...

POJAS ZA VEZIVANJE Možda je pretenciozno reći da će svako poznanstvo, druženje i brijačina završiti pravom vezom, no u slučaju nedoumica, riješi test “Veza na jednu noć ili za cijelo ljeto”.

formula

POLOŽAJ TIJELA Pretpostavljamo da znaš ležati na plaži i da se trebaš mazati visokim faktorom, no koji su naj-bolji položaji za ležanje na kauču ako cijelo ljeto želiš provesti uz uzbudljive knjige, kao i kojim ćeš ga pokretima ruku dovesti do ludila doznaj u temi "Imaš ga u šaci."

beachplease

PRSLUK ZA SPAŠAVANJE Upoznali ste se na Tinderu, savršeno ste kliknuli, no zašto te još nije upoznao s frendovima? Trebaš li navući pojas za spašavanje i skočiti iz aviona ili samo imaš posla s frajerom koji živi MGTOW stil života? Odgovore potraži u kolumni Marine Vujčić.

nakon-prekida

IZLAZ U SLUČAJU OPASNOSTI No što ako se i tebi ipak dogodi prekid? Trebaš li baš uvijek praviti dramu i dizati avion? Radije provjeri zašto je Andrea Andrassy zahvalna svom prvom dečku što joj je upropastio dobar dio ljeta i zašto se nikada ne bi trebala sa žaljenjem osvrtati na jučer nego hrabro skočiti u vodu i plivati do svoje sreće.

insta-escort

OSVOJI ULAZNICE ZA COSMO POOL PARTY U TROGIRU Kako do karata? Skok na str. 123. Čekamo te... U vodi, naravno!

vocno-socnog

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj