Nova premium linija čajeva Franck Superiore Tea

10/11/2015

Jedanaest jedinstvenih okusa pronađite u vašem omiljenom kafiću

Kreirana za istinske ljubitelje čaja, Franck Superiore linija premium čajeva donosi 11 čarobnih okusa - biljnih (Aromatični šipak, Kamilica i med, Menta i Rooibos naranča), voćnih (Tropsko jutro i Ljetni san), zelenih (Sencha i Trešnjin cvijet) te crnih čajeva (English Breakfast, Crni Earl Grey i Darjeeling).

Ova premium linija čajeva za ugostiteljske objekte, kreirana je kako bi pružila pravi osjetilni doživljaj istinskim ljubiteljima čaja, koji u njemu uživaju i mimo sezone prehlade i gripe. Istraživanje koje je Franck proveo u suradnji s agencijom Hendal pokazalo je da hrvatski „čajoljupci“ vode posebnu brigu o zdravlju i zdravoj prehrani, a Superiore linija odgovor je na taj rastući trend.

caj 5

Probrani sastojci za savršenu šalicu čaja

Franck Superiore liniju čajeva odlikuje i raznovrsnost ponude, bogatstvo okusa te istovremeno maštovite i harmonične kombinacije sastojaka.

U svakom od Superiore čajeva sadržani su isključivo najbolji sastojci - nježni listići i pupoljci te pažljivo birani komadići voća. Upravo visoka kvaliteta sastojaka svim ljubiteljima čaja jamči jedinstveni doživljaj. Zahvaljujući širini ponude – od „klasičnih“ crnih i zelenih čajeva raznolikog zemljopisnog podrijetla, preko aromatičnih biljnih čajeva do primamljujućih voćnih mješavina – svaki će čajoljubac u Superiore liniji zasigurno pronaći svoje omiljene okuse“, istaknula je.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj