Nova hit serija na National Geographic-u - 'Mariana van Zeller: U raljama crnog tržišta'

13/01/2021

Kako bi otkrila beskrupulozne krivotvoritelje novca, ova nagrađivana novinarka prošla je od ulica punih nasilja u Montego Bayju do otmjenih predgrađa Tel Aviva...

Nagrađivana novinarka Mariana van Zeller istražuje tajni svijet podzemlja najopasnijih svjetskih crnih tržišta. U svakoj epizodi, istražuje različito crno tržiste, od trgovine narkoticima, vatrenim oružjem do trgovine dijelovima tigrova. Upoznaje glavne igrače, geopolitičku pozadinu i kontekst koji doprinose svjetskoj sivoj ekonomiji u vrijednosti više trilijuna dolara.

U prvoj epizodi, koja će premijerno biti prikazana 14. siječnja u 22:00h na National Geographic-u, Mariana će se uhvatiti se u koštac sa crnim tržištem tigrova i dijelova tigrova, toliko tajnovitim i opasnim da je samo nekoliko njih pokušalo otkriti ružne detalje ove trgovine. U drugoj epizodi, koja će se  emitirati 21. siječnja u 22:00h. Mariana će razotkriti jednu od najzloglasnijih krijumčarskih ruta, od zabačene peruanske džungle do kolumbijske karipske obale, sve do ulica Miamija.

2

Kako bi otkrila beskrupulozne krivotvoritelje novca, ova nagrađivana novinarka prošla je od ulica punih nasilja u Montego Bayju do otmjenih predgrađa Tel Aviva. Što je sve morala učiniti u potrazi za najvećim svjetskim prevarantima možete pogledati 28. siječnja u 22:00h na National Geographic-u.

3

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj