Nek sezona karnevala počne!

20/02/2014

Veljača je najkraći, ali i najluđi mjesec u godini, kad nije samo dopušteno nego je i poželjno pretvarati se da ste netko drugi... na jednom od brojnih maskenbala kojima vrve ulice i trgovi

Znate li koji je najpopularniji kostim za parove na maskenbalima ove godine? Za dečke odijelo na crno-bijele prugice i crna košulja, a za cure hlačice i korzet u boji kože te kosa spletena u oblik dva mala roga. Zvuči li vam poznato? Da vam malo pomognemo, evo nekoliko hintova: sjetite se MTV Video Music Awardsa 2013. u New Yorku i nastupa o kojem se još mjesecima pričalo. 

Da, ove zime popularno je maskirati se u pjevača Robina Thickea i pjevačicu Miley Cyrus te na maskenbalima izvesti nezaboravnu, vrlo “škakljivu” koreo­grafiju s VMA, koja uključuje puno plaženja jezika. Nije li sezona karnevala urnebesno zabavna?! Dok su neki već dogovorili lude vikende pod maskama u Veneciji ili Rijeci, gradovima poznatim po najraskošnijim maskenbalima u Europi, drugi će se zabaviti na nekom od brojnih kostimiranih partyja koji se tijekom veljače održavaju u kafićima i klubovima. 

A uvijek je tu i mogućnost odlaska na neki od kućnih maskenbala. Ide vam se, ali nemate pojma u što biste se maskirali niti gdje da nabavite odgovarajuću masku. Imamo nekoliko jednostavnih, a otkačenih prijedloga za najluđi, najsmješniji ili naj­upečatljiviji kostim ove sezone. 

y

Ako idete van s muško-ženskim društvom... maskirajte se u likove iz nekog filmskog klasika. Predlažemo da se podijelite u bande iz starog hit-filma “Ratnici podzemlja” ili u ekipu iz serije “Živi mrtvaci”. Zamislite kakav biste dojam ostavili da prošećete gradom preodjeveni u zombije. 

Ako idete na kućni maskenbal s prijateljicom... kupite na eBayu papirnato lice svog omiljenog celebrityja (stoji nekoliko dolara) ili sami isprintajte lice omiljene zvijezde u boji, provucite gumicu kroz papirnatu glavu i, eto, jednostavne, ali efektne maske. Maskirajte se u Brada i Angelinu. Ili, još bolje, u Angelinu i Bradovu bivšu Jennifer. Tko kaže da se njih dvije ne vole? ;)

Ako idete na ulični karneval s dečkom... on vjerojatno kuka jer mu se ideja čini glupom. Bacite mu bubu u uho da se na eBayu za 12 dolara može kupiti gumeno lice Charlieja Sheena i da ste spremni maskirati se u prostitutku. Nešto nam govori da će pristati. 

Ako idete solo...
Na tulum na kojem poznajete samo domaćina, seksi žena-mačka pravi je izbor jer nećete dugo ostati solo.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj