Promo

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska!

14/10/2021

Novim pretplatnicima darujemo zvučnik Prestigio Supreme 2-u-1 s jedinstvenim magnetskim dizajnom i funkcijom True Wireless Stereo...

Prijenosni zvučnik Prestigio Supreme je jedinstven jer kombinira snažan i čist zvuk u magnetskom kućištu koje se može odvojiti u dva dijela, instalirati dva zvučnika u različite kutove prostorije i uživati u impresivnom surround zvuku ili ih ujediniti u jedan zvučnik od 16 W za maksimalan zvuk. Opremljen je baterijom koja jamči do 15 sati neprekidne reprodukcije glazbe pomoću pametnog telefona i Bluetooth modula. 

Doseg bežične veze je 36 m na otvorenom i 10 m u zatvorenom. Ne pruža samo visokokvalitetan zvuk, nego i glasovno potpomognutu podršku za Siri i Google Now. Zamolite svog virtualnog pomoćnika da postavi alarm, obavijesti vas o vremenskoj prognozi ili pročita najnovije vijesti. Zvučnik ima ovalni oblik, a njegove glatke linije ističu elegantan dizajn, osmišljen do posljednjeg detalja. 

Prestigio, tvrtka u vlasništvu ASBISC Enterprises Plc., međunarodni je brend koji već 20 godina nudi široku paletu potrošačke elektronike za dom, obrazovanje i poslovanje. Tvrtka prodaje proizvode u 30 zemalja svijeta, a odsad je prodala više od 25 milijuna uređaja.

Vrijednost dara je 199 kuna.

Cijena godišnje pretplate, uz jedan broj gratis, iznosi 352 kune.

Količina darova uz pretplatu je ograničena.

Pretplata po ovim uvjetima vrijedi godinu dana, a nakon isteka tog razdoblja automatski se nastavlja. Za pretplatu nas nazovite na +385 63 00 817 ili kontaktirajte putem e-pošte pretplata@adriamediazg.hr. Cijena i uvjeti pretplate vrijede za područje RH.

 

PROMO

Cosmopolitan.hr

Novo