Naš omiljeni show postao je serija!

14/02/2017

Pogledajte prvi trailer za zabavnu novu seriju nastalu iz popularnog segmenta talk showa Jamesa Cordena, "Carpool Karaoke"

Ove vijesti definitivno ulaze među najpozitivnije koje smo danas čuli! “Carpool karaoke“, zabavni segment emisije Jamesa Cordena u kojemu duhoviti voditelj u autu ugošćava zvijezde s kojima pjeva njihove hitove (ako vam je kojim slučajem promaknulo), sada postaju punopravna serija!

Još bolje – ta serija je upravo dobila i prvi službeni trailer koji garantira zabavu i smijeh. Među brojnim zvijezdama koje će ugostiti pojavljuju se i James Corden, Will Smith, Metallica, Alicia Keys, John Legend, Ariana Grande, Chelsea Handler, Blake Shelton, Shaquille O’Neal – poprilično impresivna lista, složit ćete se!

Svaka epizoda novog serijala uključivat će i karaoke u autu na kakve smo navikli, ali u dužem, 30-minutnom formatu, zvijezde će u parovima jedni druge intervjuirati te sudjelovati u nekim, prema traileru sudeći, poprilično ludim aktivnostima.

Iako na kraju trailera piše ‘coming soon’, točan datum premijere još se ne zna. Jedino što znamo je da će biti dostupan korisnicima Apple Musica u preko 100 država.

Jedva čekamo!Izvor: Elle.hr

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj