MTV Movie Awards: Tko se najbolje ljubi

15/04/2013

Australska glumica i komičarka pokazala se kao sjajna voditeljica na dodjeli MTV-jevih filmskih nagrada na kojoj je najviše "kokica" otišlo "Osvetnicima" i "U dobru i u zlu"

Najbolji je film 2012. godine "Osvetnici", a najbolji su glumci Jennifer Lawrence i Bradley Cooper zbog svojih nastupa u "U dobru i u zlu". Tako kažu MTV Movie Awards, sinoć dodijeljene u Culver Cityju u Kaliforniji. Jennifer i Bradley dobili su i publici omiljenu nagradu za najbolji poljubac. Cooper je morao sam po statuu sačinjenu poput porcije kokica, ali je požurio gledatelje uvjeriti kako "se Jenn odlično ljubi". "Osvetnici" pak uz najbolji film kući nose i nagrade za najbolju tučnjavu i za najboljeg zlikovca, Toma Hiddlestona. 

Što je još viđeno noćas? Rebel Wilson odlično je obavila voditeljski zadatak: od izvrsne Australke, zvijezde "Djeveruša" i "Na putu do zvijezda" (za koji je i sama sinoć nagrađena kao najbolja nova zvijezda), drugo nismo ni očekivali. Plesala je, pjevala, ispale su joj dvostruke bradavice - lažne, doduše, ali je parodija na incident Janet Jackson i Justina Timberlakea bila dobra fora.

Emma Watson proglašena je najboljom mladom glumicom i zahvalila je publici jer joj je oprostila "groznu kosu u prvom filmu o Harryju Potteru". Samuel L. Jackson i Jamie Foxx nagrađeni su za "najbolji WTF trenutak" u "Odbjeglom Djangu" i sigurno im je govor bio zanimljiv i duhovit, jedino je u njemu bilo toliko cenzorskih "biiipova" da ga baš i nismo čuli.
Izdvojit ćemo još nagradu za "najbolji nastup bez košulje", koju su Tayloru Lautneru za ulogu Jacoba u "Praskozorju 2" uručili gologuzi Seth Rogen i Danny McBride. Taylor je na scenu izašao s golemim trbuhom - jastukom ispod košulje - i rekao da su mišići za njega stvar prošlosti jer je "nedavno proslavio 21. rođendan pa se zapustio".

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj