Nada umire posljednja: Faca a.k.a. Mr. Big ipak bi se mogao pojaviti u novim epizodama SATC-a?

25/02/2021

Ništa još nije konačno! Čini se kako je Chris North upravo osobno opovrgnuo glasine o svojem izostanku iz novih epizoda serija ‘Seks i grad’.

Kao što ni njegov lik nije bio fan tabloida u seriji, a kasnije i filmovima, čini se kako Chris North, glumac koji u seriji i filmovima ‘Seks i grad’ glumi Jamesa Prestona, poznatijeg kao ‘Facu’, još jednom nalaže kako glasine o njegovom izostanku u novim epizodama serije ne bi trebali uzimati zdravo za gotovo.

Naime, samo nekoliko dana nakon što je Page Six, poznati američki tabloid, objavio vijest o njegovom izostanku iz HBO-vog nastavka kultne serije, Chris North je komentirao sljedeće: “Pa ako Page Six kaže da je tako… onda mora da je stvarno tako ;)”

komentar1

North je komentirao i sljedeće: “Sve se mijenja - uključujući i najave u tijeku.”

komentar2


Drugim riječima, čini se kako još ništa nije konačno te kako definitivno moramo uzeti u obzir da HBO još uvijek nije potvrdio Facin izostanak iz serije.

mrbig

A da bi stvar bila još bolja, predstavnik Davida Eigenberga kojega znamo kao Stevea Bradyja, Mirandinog muža, rekao je kako je glumac trenutno u pregovorima vezanim za svoje pojavljivanje u seriji unatoč tome što je Paige Six najavio i njegov izostanak.

Drugim riječima, jedina osoba kojoj se nikako ne bi smjeli nadati u seriji je obožavana Samantha budući da je HBO već na samom početku izjavio kako njezin lik nažalost neće biti prisutan u novim nastavcima.

Osim toga, najava novih nastavaka serije u mnogima je probudila potrebu za komentiranjem koliko je zapravo potrebno oživljavati seriju koja veliča život privilegiranih bjelkinja na što je Sarah Jessica Parker odgovorila obećanjem kako će se serija vratiti bogata diverzitetom i to na jedan vrlo uzbudljiv način.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj