Vaše ime skriva važnu poruku

13/09/2021

Kad kažemo ime, mislimo na numerologiju koja se u njemu krije. Naime, puno ime i prezime čuva ključ do broja koji nazivamo “motivacijski broj”, odnosno “broj srca”, a služi otkrivanju vještina u kojima ste najbolji te pomaže u pronalasku zanimanja kojemu težite. Osim toga, super je zabavno pa što kažete na to da konačno doznate svoj broj?

Kako pronaći svoj broj srca?

Zbrojite sve samoglasnike vašeg punog imena (s prezimenom!) koristeći šalabahter ispod. (Inače, ovdje se služimo kaldejskim sustavom numerologije i - da, postoji više metoda!) U slučaju dvoznamenkastog rezultata, zbrojite te dvije brojke kako biste dobili jednoznamenkasti broj.

 

A = 1

E = 5

I = 1

O = 7

U = 6

j

1. Šefice! Potpuno ste neovisni i znate kako dobiti ono što želite. Jednostavno ste rođeni za freelancera ili poduzetnika.

2. Empatični ste i obožavate paziti na druge bez obzira na to je li riječ o vašoj obitelji, prijateljima, pacijentima ili učenicima. Vaš je poziv u tim poslovima pa dobro proučite socijalni rad, bolničarsku službu ili pak podučavanje.

3. Čestitamo, vi ste kreativni genije! Iskoristite svoju maštu do kraja i pronađite se u pisanju, slikanju, vođenju radijske emisije ili izmišljanju novih okusa sladoleda.

4. Baš poput Bey naporno radite i cijenite stabilnost. Zato, bez obzira na to koju karijeru odaberete - inženjer, arhitekt ili pak mogul, sreću ćete ostvariti samo ako ste na vrhu.

5. Puni ste zabave i baš svatko želi biti dio vaše ekipe. Ne krivimo ih, a vaš šarm koristit će vam i u politici, odnosima s javnošću, oglašavanju, ali i (da) karijeri influencera.

6. Svojem imenu slobodno pridodajte i nadimak “iscjelitelj” jer smo gotovo sigurni da već odavno težite medicini, odnosno psihoterapiji.

7. Neprestano ste u potrazi za istinom zbog čega vas brojevi odvode prema karijeri istražitelja, odnosno duhovnog vođe… Na Instagramu ili bez njega.

8. A tko je vama rekao da ste glavni? Čini se vaše ime jer najbolje funkcionirate kada vodite druge zbog čega vašu budućnost vidimo na visokim katovima i u veeeelikim uredima.

9. Pravi ste građanin svijeta i doista ga želite učiniti boljim mjestom. Zato nije nimalo iznenađujuće da težite aktivizmu, organizaciji ili možda već operirate kao vođa nekog pokreta.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj