Promo

Magazin Elle daruje čitateljima – ekskluzivnu Filorga Meso-Mask masku za lice!

15/10/2021

U listopadskom izdanju Elle poklanja čitateljima izniman beauty dar, superučinkovitu masku za blistavu i zdravu put Filorga Meso-Mask, izravno inspiriranu tretmanima mezoterapije… Požurite na kioske po Elle s beauty darom!

U listopadskom izdanju Ellea glavna je mantra radost, jer svakom stranicom otvara apetite, budi znatiželju, rasplamsava strasti... Pridružite se našem nepokolebljivom optimizmu i uz Elle pronađite tisuću razloga za dobro raspoloženje, smijeh i uživanje. Za uvertiru, Elle svim čitateljima poklanja – Filorga Meso-Mask® masku za lice. Filorga Meso-Mask vraća koži blistavost i posvjetljuje ju te smanjuje vidljivost bora i ublažava znakove umora. Maska se nanosi na čitavo lice, uključujući i osjetljivo područje ispod očiju. Ova intenzivna njega za kožu izravno je inspirirana tretmanima mezoterapije.

Naš razlog za dobro raspoloženje u ovom je broju Ellea bila Antoneta Alamat Kusijanović, talentirana, angažirana i megaupješna redateljica nagrađivanog filma ‘Murina’. Laureatkinja iz Cannesa i članica Američke filmske akademije, Antoneta nas je na prvu osvojila svojim očaravajućim osmijehom i nezaustavljivom energijom, a potom oborila s nogu čudesnim kreativnim nabojem u pristupu temama kao što su ženska emancipacija, senzualnost i borba protiv konvencija – koje kao da su od rođenja upisane u njezin DNK.

2

Unatoč nepovoljnim pandemijskim brojkama kulturna su se događanja zahuktala, a među eventima, ljudima i fenomenima koji će okruniti novu sezonu izdvajamo Ivara Robana Križića, nagrađivanog mladog kontrabasista s uspješnom karijerom jazz soliste – koji se na doktorskom studiju u Beču počeo baviti umjetničkim istraživanjem slobodne improvizacije i skrenuo u vode eksperimentalne glazbe.

3

Uoči 30. obljetnice romantične komedije ‘Kad je Harry upoznao Sally’, koja je globalno lansirala koncept tzv. ‘high & low maintenance’ žena, propitujemo popularizaciju ovog klizavog epiteta koji ironizira zahtjevnu ženu koja točno zna što želi.

4

Glamur se vratio i preplavio ne samo večernje nego i dnevne lookove, donijevši na ulice dosad nepoznat amalgam elegancije i nosivosti, pretočen u ‘dopamine dressing’, odijevanje povezano sa smjelim odabirima, neonskim paletama i jarkim bojama, koje potiče dobro raspoloženje – i zato vam ga od srca preporučujemo!

5

Vjerujete li u moć dobro odabrane odjeće koja nam instantno vraća životnu radost? Profesorica genetike i epignetike Vlatka Zoldoš, kostimografkinja Nataša Svekler i direktorica PR agencije Nevena Rendelli Vejzović – žene koje su pronašle svoj stil, a s njime i radost odijevanja, otkrivaju nam kad su i kako shvatile da svoju svakodnevicu možemo obogatiti ljepotom.

6

Za ekstra dozu dopamina i novopronađenu radost odijevanja na modnim stranicama plešemo flamenco u lepršavim dizajnerskim lookovima, letimo avionom u neponovljivu stilsku safari avanturu, istražujemo mjesto ruže u modi, razgovaramo s modnom čarobnicom Marijom Grazijom Chiuri i njezinom desnom rukom, kćeri Rachele Regini…

7

9

Radosni optimizam infiltrirao se i na naše beauty stranice, od onih o kozmetici na bazi mora, do make-up editorijala koji jasno poručuje: zaboravite diskretni šarm nude looka i zapalite vatru crvenim tonovima i metalik sjajem.

8

Godina je čitanja pa za pasionirane fanove (i one koji će to tek postati) književnice i feministkinje Simone de Beauvoir ekskluzivno donosimo jedno poglavlje dosad neobjavljenog autobiografskog romana ‘Nerazdvojne’, dirljivu ispovijest o nježnom prijateljstvu između Simone i Zaze, koji pruža nov pogled na spisateljičinu buntovnu narav. Uoči dolaska na zvjezdani food festival u Split Taste The Mediterranean 2021., koji će se održati od 6.-9. listopada, predstavljamo još jednu slavnu Francuskinju, Coline Faulquier, francusku kraljicu mediteranskih okusa čiji je restoran Signature nezaobilazna destinacija svih foodieja koji se nađu u Marseillu. 

Magazin Elle s darom – Filorga Meso-Mask® maskom za lice – potražite na svim kioscima!

10

 

Piše: Vladimira Blažević

PROMO

 

Cosmopolitan.hr

Novo