Listopadski Elle stigao je na kioske – Let's Talk about New Normal

24/09/2020

Dok se prilagođavamo svakodnevici pod egidom “New Normal”, život ide dalje. A naš vodič za preživljavanje ne uključuje samo dezinfekcijska sredstva, toplomjere i antibakterijske sapune, nego i poziv da si na kraju dana ugodite malim stvarima koje vas čine sretnim. Poput novog broja Ellea koji vas čeka na kioscima od 20. rujna!

Istraživanja su pokazala da su nakon napada na američke Twinse 2001. godine Njujorčanke kao lude kupovale ruževe, modne časopise i velika pakiranja cupcakesa želeći zadržati osjećaj normalnosti i uživanja u malim stvarima. Ti nam minijaturni hedonistički rituali pomažu da ne upadnemo u stanje trajnog očaja tijekom velikih kriza, dajući nam snagu da upremo dalje još jače i tvrdoglavije, držeći se savjeta Coco Chanel “Ako ste tužni, stavite još više ruža i krenite u napad!”. Pozivamo vas da poslušate njezin savjet i u jesen zakoračite s puno optimizma i, naravno, novim brojem Ellea u ruci. U listopadskom izdanju očekuje vas pregršt zanimljivih i inspirativnih tema, čak pet modnih i jedan beauty editorijal, te ekskluzivni intervjui i uzbudljive modne priče.  

2

U renoviranom prostoru Palais Galliera, jedinog modnog muzeja u Parizu, ovog se listopada otvara najsveobuhvatnija izložba posvećena kultnoj francuskoj dizajnerici, a više od 350 uzbudljivih eksponata među prvima je imala priliku vidjeti naša suradnica Amra Zvizdić, i to na poziv Miren Arzalluz, povjesničarke mode i direktorice Palais Galliera. Podijeljena na nekoliko segmenata, izložba kronološki prati razvoj rada Gabrielle Chanel, nevjerojatne žene koja je u životu kročila bez straha i bez dlake na jeziku.

3

Danas pak slavni dizajneri itekako moraju paziti što govore jer “cancel culture” nema milosti. Jedna pogrešna rečenica ili nedovoljno promišljen poslovni potez i možete ostati bez svega što ste godinama gradili. Sve o fenomenu koji je utjerao strah u kosti svima – od političara do reality zvijezda – pročitajte u novom Elleu!

4

O svom viđenju modnog svijeta, kao i vlastitoj poziciji u njemu ekskluzivno za Elle govori Matija Čop. Ususret fantastičnoj multimedijskoj izložbi na kojoj će prezentirati različite facete svoga razgranatog procesa, umjetnik čiji su radovi zaživjeli na modnim pistama međunarodnih natjecanja, u glazbenim videima superzvijezda poput Lady Gage i Solange te distopijskim prizorima u ekranizacijama “Hunger Games” i “Brave New World” progovara o svojoj impresivnoj karijeri, beskompromisnim izazovima i važnosti nerada u posvećenom radu.

5

Novi broj donosi i intervju s jednom od najtalentiranijih hrvatskih glumica Marijom Škaričić, razgovor sa zvijezdom listopadske naslovnice, američkom manekenkom i medicinskom sestrom Maggie Rawlins, te priču o popularnoj francuskoj gastro blogerici Mimi Thorrison.

6

U temi “Flying Solo” pratimo evoluciju single statusa - od nepoželjnog do najpoželjnijeg”, a u temi “Dossier: karijera” analiziramo kako se “vratiti u igru” nakon otkaza (ili otkazivanja). Jer dobro je imati na umu da nas ponekad upravo najteža vremena mogu odvesti u najsvjetlije dane i na rubu sloma otkriti nam našu najveću snagu!

7

Potražite novi Elle na kioscima od 20. rujna! 

NOVO iskustvo čitanja – Elle u digitalnom izdanju! 

9

Čitajte Elle i digitalno putem tableta, računala ili mobilnog uređaja. Identičan sadržaj i jednaka kvaliteta čekaju vas i u tiskanom i u digitalnom izdanju. Kliknite ovdje za kupnju Elle digitalnog primjerka.

#ellecroatia #elleoctoberissue #elleprint #elledigitaledition

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Listopadsko izdanje ELLE magazina (10/2020)

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj