Promo

Lajtmotivi Janinih kampanja ove godine su bili briga i ciklus života

22/07/2021

Briga je došla kao nastavak Janine uloge brenda koji brine, a cilj je bio napraviti kampanju koja utjelovljuje brigu na intrizičan i ekstrinzičan način.

Osim brige o sebi i vlastitom tijelu, Jana promiče i brigu o prirodi. Velika novost ove godine je Janino pakiranje koje poštuje prirodu: boce napravljene od recikliranog materijala i smanjene težine plastike čime je napravljen dodatan pozitivan pomak prema očuvanju prirode.

Janina  kampanja posvećena je prirodi i ciklusima života koje vidimo kroz živi svijet koji nas okružuje.  Priroda se konstantno okreće:  promjenama godišnjih doba, rastom biljaka… Isto tako funkcionira i naše tijelo u kojemu se događaju procesi koji  nas pokreću. Voda iz Janinog izvora putuje s 800 metara dubine te ostaje netaknuta do trenutka otvaranja boce.

 ''U kampanji Iz poštovanja prema prirodi postavili smo pitanje: što ćemo ostaviti iza sebe. To nas je potaklo da komunikaciju brenda usmjerimo upravo u smjeru brige i očuvanja. Shvatili smo da moramo biti ambasadori prirode i pomoći joj da se nastavi okretati dalje. Kako bismo bili vjerodostojni i u našim djelima, Janu predstavljamo u novom ruhu odnosno novoj 100% recikliranoj boci'', rekla je Vedrana Vlahović, Voditelj robne marke Jana. 

2

Reciklirana plastika ili rPET podrazumijeva ponovnu uporabu plastike pri proizvodnji novih boca. Reuse ili ponovna uporaba, temelj je kružnog modela gospodarstva. Korištenje reciklirane plastike pomaže u smanjenju količine plastičnog otpada: u 2021. godini smanjit ćemo količinu plastike za 44 tone. Uz to, ovime se smanjuje emisija CO2 za čak 78%. 

Ovaj korak prema boljoj i održivoj budućnosti potvrda je naše predanosti odgovornom i održivom poslovanju pri čemu potrošačima osiguravamo proizvod u ekološki prihvatljivijem pakiranju. 

3

Da bi se stvari promijenile na bolje, samo treba netko tko će pokrenuti mlin, koji je i glavni element kampanje, a to će, kao i puno puta dosad, biti Jana.

 

PROMO

Cosmopolitan.hr

Novo