Koja je frizura vaš zaštitni znak?

14/10/2013

Vjerovali vi nama ili ne, frizura koju najčešće nosite može otkriti jako puno toga o vama, puno više nego što mislite...

Kosa u repu

Iako je većina ljudi uvjerena da kosa koja je jednostavno svezana u rep predstavlja jednostavne, drage i nevine žene, istina je, tvrde stručnjaci, potpuno drugačija. Upravo micanje kose s lica znači osobu snažnog samopouzdanja i izražene seksualnosti, barem kada su trenuci intimnosti u pitanju.

Svaka dlaka na svom mjestu

Žene koje uvijek imaju savršeno uredno kosu (čak i u slobodno vrijeme), obično su one koje zovemo control freakovima. Savršen red u kosi preslika je reda koji vlada svakim segmentom njihova života. One vole kontrolu i mrze iznenađenja. Logično, miljama su daleko od spontanosti. Kada su ljubav i seks u pitanju, one točno znaju što žele i najsretnije su kada su u poziciji voditi glavnu riječ.

Prirodno raspuštena kosa

Ovakve frizure nose prave avanturistice, da ne kažemo divljakuše. Naravno, u pozitivnom smislu. One su slobodoumne, nepredvidljive i spontane. Osjećaju se fantastično u vlastitom tijelu i bezbrižne su u životu, ljubavi i seksu. Jako su strastvene i naletu strasti će se prepustiti uvijek i svugdje.

Nemarna punđa

Vlasnice ovakvih frizura itekako su svjesne svoje seksualnosti i onoga što muškarci vole. Ovakvom se frizurom otkriva vrat kao jedan od senzualnijih dijelova ženskog tijela, a nemarnost prilikom pravljenja ovakve frizure otkriva određenu dozu divljine i zaigranosti. Ove žene vole flert i ne boje se to pokazati, niti ga inicirati.

Bob

Zbog izvjesne brige koja je potrebna da bi se održavala ovakva frizura, lako bi se dalo zaključiti da se radi o ženi koja voli red, organizaciju i disciplinu i koja je u krevetu pomalo dosadna. No istina je potpuno drugačija - ova frizura otkriva pravu vatru kada su ljubav i seks u pitanju. Vi možda djelujete hladno, no onaj koga ne odbije vaša maska hladnoće ugodno će se iznenaditi kada se s vama nađe pod plahtama.

Kratka kosa

Ovakvu frizuru nose nestašne žene, pravi mali vražićci koji su veoma hrabri i koji jako dobro znaju što žele od života, i od veze. Ove su žene spremne na apsolutno sve. One ne vole slijediti većinu i originalne su u svakom segmentu života. Jako je teško precizirati što od njih možete očekivati pa ćemo reći samo da očekujete neočekivano!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj