Kesha je sinoć rasturila nastup na dodjeli Grammyja!

29/01/2018

Toliko, da se na kraju rasplakala...

Sinoć, na dodjeli nagrada Grammys, nastupila je i Kesha, a na pozornici su joj se pridružile Cyndi Lauper, Camila Cabello, Bebe Rexha, i mnogi drugi umjetnici otpjevavši s njom njezin hit ”Praying," s albuma Rainbow. Taj je nastup bio vrhunac večeri, a ujedno i podsjetnik na to da je nagradu za najbolji nastup nije trebao dobiti Ed Sheeran za "Shape of You”, već upravo Kesha. Tako barem komentiraju oni koji su bili prisutni.

Keshu je predstavila Janelle Monae, koja je održala najupečatljiviji “Time's Up” govor u kojem je napomenula: "We come in peace, but we mean business," (u prijevodu, dolazimo u miru, ali ozbiljni smo), rekla je Janelle. Za sve oni koji su nas pokušali ušutkati, imam 2 riječi: Time's Up."

KESHA-0361666053

"Praying" je prvi Keshin singl nakon 4 godine, i prvi nakon tužbe koju je podnijela protiv producenta Dr. Lukea. “Napisala sam pjemu koja otkriva moju ranjivost, i za to mi je trebalo opuno snage koju sam uspjela pronaći.”, rekla je Kesha za pjesmu “Praying” i album Rainbow, koji trebate poslušati.

Pogledajte nastup, na kojem je bilo i suza...

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj