Vrlo ugodan 'throwback': Jeste li već pogledali teaser za novo poglavlje 'Prijatelja'?

18/05/2021

Tako ih je lijepo ponovno vidjeti na okupu!

Prošlo je 24 godine otkad smo prvi put bili počašćeni pilotom najbolje humoristične serije svih vremena, a najpoznatiji prijatelji malih ekrana nedavno su najavili završetak snimanja dugoočekivanog ponovnog okupljanja.

Sada, samo deset dana prije nego što ćemo ih ponovno gledati na malim ekranima, kratki, ali slatki teaser ne prestajemo vrtjeti na repeat.

View this post on Instagram

A post shared by Friends (@friends)

Podsjećamo, na razočaranje mnogih fanova, povratak glumaca kultne serije na set ne znači i nove epizode. Naime, HBO je u službenoj izjavi objavio sljedeće: “I na kraju, kako bismo izbjegli bilo kakav nesporazum o tome što očekivati od specijala, želimo se izjasniti kako ovo nije nova, originalna epizoda serije. Svi će se glumci u specijalu pojaviti kao oni sami, a ne kao njihovi likovi.”

Drugim riječima, glumačka će ekipa vjerojatno posjetiti set, podijeliti neka svoja sjećanja i nikad do sada viđene snimke, ali ćemo na naše razočaranje ipak doista gledati samo njih, a ne likove koji su im naposljetku i izgradili karijeru.

View this post on Instagram

A post shared by Friends (@friends)

Unatoč tome, zadovoljit ćemo se činjenicom da ćemo 27. lipnja na okupu vidjeti ne samo glavne glumce već i pregršt gostiju i sporednih uloga bez kojih serija jednostavno ne bi bila ista.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj