Kako upoznati frajera nakon faksa

02/09/2013

Sada kada je fakultet iza vas, možete se puno više posvetiti ljubavnom životu. Napokon...

Jedan od najboljih dijelova u vašem životu je završetak faksa i početak stvarnog života odraslih, pri čemu ćete se riješiti svih onih frajera s kojima ste doživjeli neku neugodnu situaciju. Na primjer, nećete više vidjeti cimera, niti frajera s kojim ste imali seks zbog pijanstva, niti frajera za kojeg ste otkrili da je gay kada ste počeli izlaziti. Da, odlično je što ćete ih se osloboditi.

Znači, diplomirali ste, sada ste postali dio stvarnosti. Govorili su vam kako ćete sada sresti puno zgodnih frajera, ali gdje ćete ih pronaći, u klubovima? Sretno!

Jedno od rješenja svakako može biti nastojati pronaći one zgodne starije frajere, koji su isto nekad bili na vašem faksu. Genijalno, zar ne? Njih je općenito dosta jednostavno pronaći ako živite u većem gradu. Sa svojim starim prijateljima otiđite na neke tulume u organizaciji vašeg bivšeg faksa. Kad uočite nekog opušteno mu priđite. Puno toga moći ćete saznati o njemu i preko Facebooka jer ćete imati jako puno zajedničkih prijatelja. Samo znajući da je vaš stari prijatelj bio u grupi s gospodinom poželjnim, brzo će napredovati prema vašem potencijalnom novom frajeru. Osim, toga imat ćete i puno zajedničkih tema za razgovor, jer ste tijekom faksa doživjeli puno različitih iskustava.

Znajući samo nekoliko činjenica o nekom frajeru, nedvojbeno vam se može činiti jako privlačno. Znamo, totalno je intrigantno. Na vama preostaje odluka želite li ga bolje upoznati ili ga samo pitati tko je njegov slatki prijatelj. Uživajte i zabavite se!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj