Kako osvojiti 10 supervrijednih Vichy paketa?

25/10/2016

Dakle, imate novi Cosmo, u kojem ste na 35. stranici pronašli uzorak pudera Vichy Dermablend [3D Correction], i ne znate što s njim? Niti ne znate kako osvojiti 10 Vichy vrijednih paketa? Čitajte dalje!

Dakle, u novom Cosmuste naišli na uzorak pudera i Vichy Dermablend [3D Correction], i ne znate što s njim? Niti ne znate kako osvojiti 10 Vichy vrijednih paketa? Imamo odgovore!

 

Jednom davno, da bismo postigli savršen ten, bilo je potrebno nanijeti više slojeva kozmetičkih proizvoda. Na koži sklonoj nepravilnostima rezultat višeslojnog nanošenja pudera često je bio neprirodan izgled koji podsjeća na masku. Novi korektivni puder Dermablend [3D Correction] obećava transformaciju 3D nepravilnosti u 2D - u samo jednom sloju.

VICHY Dermablend 3D Correction

KAKO JE TO MOGUĆE?
Dermablend 3D [3D Correction] sadrži visoku koncentraciju pigmenata, stoga je za vidljiv učinak dovoljno samo jedno nanošenje koje hidratizira, matira i korigira izgled kože tijekom 16 sati. Koža sklona aknama postaje glatka, ten se ujednačava i lice postaje “spremno suočiti se sa svijetom“.

3D TEHNOLOGIJA – OBJAŠNJENA

ŠTO JE TO DERMABLEND [3D CORRECTION] i u čemu je njegova tajna?
● Stavljajući naglasak na korekciju vidljivih nepravilnosti na koži, korektivni puder Vichy Dermablend s učinkom 3D korekcije ujednačava ten te istodobno zaglađuje i poravnava izbočine i udubine najvećih 3D nedostataka teksture kože.
● Zahvaljujući revolucionarnoj teksturi – Alliagel™ koža diše, a dermatološki aktivni sastojci, salicilna kiselina i eperulin, liječe nepravilnosti i smiruju upalna crvenila.
● Oslobođena uobičajenih višestrukih slojeva koji su je gušili, koža je ujednačena bez osjećaja težine.VICHY Dermablend 3D CorrectionVichy i Cosmopolitan pozivaju vas da isprobate novi Dermablend [3D Correction] i na svom profilu na Instagramu podijelite s nama kako je ovaj korektivni puder transformirao vaše lice uz obavezni hashtag #CosmovoliDermablend, #Cosmopolitan Hrvatska, i #VichyHrvatska


Najbolje objave osvajaju supervrijedne VICHY pakete!

(10 poklon paketa sadrži Dermablend 3D proizvod, Normaderm micelarnu vodu, Normaderm kremu za lice, Aqualia Thermal serum i nove Mineralne maske za lice / u 3 varijante.)

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj