Kada luda zabava krene po zlu

14/01/2015

Ili zašto neki ljudi ne bi trebali piti...

Svi smo proživjeli i preživjeli lude tinejdžerske godine i još luđe zabave i pijanstva, no vjerojatno se malo tko može pohvaliti iskustvom Holly Aniston, 20-godišnje Britanke koju je jedna luda zabava proganjala i pune 3 godine kasnije.

Naime, Holly je prilikom pripremanja jedne zabave kupila pištolj za tetoviranje kako bi se ona i prijatelji ludo zabavili, a zabava je otišla malčice predaleko kada je veselo i pijano društvance krenulo s tetoviranjem, a nakon što im je Holly, također vesela i pijana, dala dopuštenje da joj istetoviraju štogod žele.

Da to i nije bila najbolja ideja shvatila je kada se ujutro probudila i na lopatici primijetila tetovažu ejakulirajućeg penisa, kao i riječ 'dyke' na gležnju. Te su joj tetovaže toliko smetale da je izbjegavala odlaske na plažu i obiteljska druženja kako njezina obitelj ne bi primijetila neobične črčkarije.

2
No sve je dobro što se dobro svrši, pa je tako i Hollyna priča dobila sretan epilog. Holly se pojavila u britanskom televizijskom showu 'Bodyshockers: Nips, Tucks and Tattoos' koji joj je financijski omogućio uklanjanje neugodnih tetovaža.Photo credit: Profimedia, Endemol

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj