Kad će Sia prestati? Upravo je objavila još jedan (genijalan) spot

06/09/2016

Ovaj puta, spot je posvetila LGBT žrtvama koji su stradali u Orlandu.Sia je jučer objavila video za svoj singl, “The Greatest,” u duetu s Kendrick Lamar (iako njegova dionica nije u video-verziji). Kako prenose mnogi mediji, video je zapravo hommmage žrtvama koji su stradali u napadu na noćni klub Pulse Nightclub prošlog lipnja u Orlandu, na Floridi.

U režiji Sije i Daniela, i koreografiji sjajnog Ryana Heffington (koji je koreografirao i ovo), glavnu ulogu tumači slavna Maddie Ziegler, mlada plesačica koja utjelovljuje Sijine ideje u spotovima “Chandelier,” “Elastic Heart,” “Cheap Thrills” i “Big Girls Cry.”

Spot počinje s riječima #WEAREYOURCHILDREN na crnom ekranu, a zatim vidimo  Ziegler kako plače suze u duginim bojama koje izgledaju kao vojnička maskirna boja, a 49 plesačica (kao u masakru u kojem je nastradalo 49 žrtava), prvo plaču, a tada počinju plesati.

Ovaj spot nam donosi jednu od najboljih plesnih točaka Maddie Ziegler i koreografa Ryana Heffingtona, a ako ste nestrpljivi, samo “premotajte” na 2:37 i shvatit ćete o čemu pričamo.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj