Još uvijek ne možeš spavati kad se sjetiš filma 'It'? Čekaj da vidiš drugi dio!

10/05/2019

Vrijeme je da neke nove generacije dođu u Derry...

Malo je horora koji su generacijama plašili gledatelje i unosili im jezu u kičmu kao što je to slučaj s filmom 'It', snimljenim prema romanu velikog Stephena Kinga. Klaun Pennywise prvi je put ugledao svjetlo dana davne 1990. Sjećam se da sam imala svega 6-7 godina kada sam ga prvi put pogledala. Godinama mi nije bilo svejedno vidjeti odvod u umivaoniku i samo sam čekala kada će iz njega nešto početi izranjati. Više od dva desetljeća kasnije, nemam problema s odvodima, ali i dalje ne simpatiziram klaunove.

Baš kao što su nekada prije brojne generacije strahovale od zločestog klauna, ove nešto mlađe upoznale su ga prije dvije godine kada je snimljen željno očekivani remake kultnog horora iz 90-ih. Prvi vikend prikazivanja pokazao se kao najuspješniji u povijesti kina, a onda su skrenula šuškanja o snimanju nastavka. Radnja filma 'It: Chapter Two' događa se 27 godina kasnije, a glavni akteri prvog dijela, sada kao odrasli ljudi, moraju održati svoju riječ i ponovno se suočiti sa svojom najgorom noćnom morom. 

James McAvoy, Jessica ChastainBill Skarsgård u glavnim su ulogama. Svi kažu kako ovo je kraj priče i kako se neće dogoditi treći dio, a ovaj, sada željno očekivani, drugi, u kina stiže 6. rujna. Pogledali smo trailer koji je upravo izašao i da, izgleda jednako scary kao i prvi dio:

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj