Još jedna odlična reklama za Hrvatsku!

07/01/2020

I to od strane čovjeka koji je dobrim dijelom zaslužan za uspjeh obitelji Kardashian...

Larry Namer, američki medijski mogul, osnivač i vlasnik E! Entertainment Televisiona, nedavno je posjetio Hrvatsku povodom snimanja jedne od epizoda novog dokumentarnog serijala 'Explore the World'. Inače, ovaj serijal predstavit će 12 pomno odabranih gradova među kojima se našao i Zagreb, a ako se uzme u obzir da će svaku epizodu pogledati u prosjeku 700 milijuna gledatelja, jasno nam je da je u pitanju ozbiljna reklama za Hrvatsku. 

Prilikom posjete Zagrebu, Namer je natuknuo kako će 110 milijuna Kineza ove godine krenuti u istraživanje novih interesantnih lokacija, te kako vjeruje da bi Zagreb mnogima bio po ukusu jer ima sve što bi moglo privući mlade i bogate Azijate - divne i susretljive ljude, povijesne ljepote i značaj, kulturu i dugu tradiciju.

2

Kroz ljepote, običaje i omiljena mjesta u Zagrebu Namera je provela naša poznata dizajnerica Aleksandra Dojčinović, a evo i što nam je otkrila o cijelom iskustvu: ''Velika mi je čast poznavati jednog tako inspirativnog poslovnog čovjeka kakav je Larry Namer. Njegove radna i ljudska etika su besprijekorne, zbog čega od njega možemo samo učiti i nadati se da ćemo i sami jednog dana biti na tom tragu. Potrudila sam se predstaviti mu Zagreb na najljepši način, a iznenadilo me koliko je puno znao o našoj zemlji i glavnom gradu, što samo pokazuje koliko se dobro pripremio za projekt koji radi, a posljedično i koliko nas cijeni''. Dodala je i kako se raduje budućim suradnjama s njim i njegovim timom. Mi ćemo se apsolutno složiti i samo reći da jedva čekamo vidjeti sve što su skuhali!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj