Jelena Rozga predstavila album "Moderna žena"

27/01/2017

Pjevačica Jelena Rozga na promociji novog albuma zasjala je u crvenoj uskoj haljini s prorezom te nije skidala osmijeh s lica u zagrljaju svog dečka Stjepana Hausera

Pjevačica Jelena Rozga u četvrtak navečer u zagrebačkom Johannu Francku predstavila je treći samostalni album ‘Moderna žena’. Mnoštvo poznatih osoba, prijatelja i suradnika, došlo je podržati Jelenu na promociji novog albuma. Joško Čagalj Jole, Miroslav Blažević, Andrea Šušnjara, Danijela Martinović, Tonči Huljić, Dalibor Petko, Katarina Baban, Boris Banović samo su neki od poznatih koji su prisustvovali promociji.

g

No, zasigurno Jeleni najvažnija osoba koja je bila uz nju te večeri bio je njezin dečko, glazbenik Stjepan Hauser. U njegovom zagrljaju Jelena doslovno nije skidala osmijeh s lica.

f

Uvijek elegantna Jelena jučer je blistala u dva minimalistička izdanja, crvenu haljinu potpisuje modni studio Arileo, dok je crna haljina H&M trend. „Hvala svima sinoć što su moj noć učinili posebnom, pamtit ću je zauvijek“ izjavila je Jelena Rozga.

g

Izvor: Story.hr

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj