Jarac i drugi znakovi

27/08/2013

Koji vam je horoskopski znak najbolje izbjegavati, a s kim ćete kliknuti od prve...

Jarac – Ovan

Žena Jarac teško će tolerirati Ovnovu potrebu za dominacijom. Oboje su tvrdoglavi, svatko tjera po svome i nitko ne želi prvi popustiti.

Jarac – Bik

Oboje su praktični i realni, lako se dogovaraju oko svega. I u seksu su kompatibilni. S godinama njihova veza postaje još dublja i bliskija.

Jarac – Blizanci

Njih su dvoje dva različita svijeta. Na osjećajnom planu nisu kompatibilni. Žena Jarac traži ozbiljnost i sigurnost, što neće dobiti od Blizanaca. 

Jarac – Rak

Muškarac Rak cijeni njezinu ekonomičnost i ustrajnost, ali joj zamjera na suzdržanosti. No s vremenom se usklade i učvrste svoj odnos. 

Jarac – Lav

Jarac voli raditi, a Lav ljenčariti i zapovijedati. Jedno drugome stalno nešto zamjeraju. Osjećajno su neusklađeni, a u seksu žele različito.

Jarac – Djevica

Imaju sličan stav prema životnim vrijednostima. Skladni su u svemu, pa i u postelji. Oboje vole sigurnost i komociju i znaju si to stvoriti.

Jarac – Vaga

Toliko su različiti da se i sami s vremenom pitaju što ih drži skupa.  Svađaju se. Praktična žena Jarac ne razumije senzibilitet Vage.

Jarac – Škorpion

Jedno drugom pružaju oslonac i sigurnost. Škorpion znalački potiče njezinu strast. Vrckav odnos u kojem ima živosti, strasti i nadahnuća.

Jarac – Strijelac

Strijelčeva liberalna shvaćanja neće imponirati Jarcu, nego će ga udaljiti od njega. Malo toga imaju zajedničkoga, često su u sukobu.

Jarac – Jarac

Bolji su kao poslovni partneri nego kao ljubavni par. Osrednja veza u kojoj nedostaje zanosa. No unatoč svemu, često ostaju trajno vezani.

Jarac – Vodenjak

Nepredvidljivi Vodenjak potiče njezinu nesigurnost, kojoj trebaju stalni dokazi ljubavi. Obostrano se sputavaju i hlade. Loša veza.

Jarac – Ribe

Intuitivna veza. Nježne Ribe podržavat će ženu Jarca u karijeri, a ona će to znati cijeniti. Pružaju si potporu, štite jedno drugo i dobro se razumiju.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj