Jamie Oliver u tri je dana snimio čitavu sezonu kulinarskog showa

03/04/2020

…kako bi nas spasio od dosade socijalnog distanciranja. Dobrica.

Prošli tjedan, Jamie Oliver zamolio je svoje followere na Facebooku da mu kažu što bi mogao učiniti za njih u ovoj situaciji, u doba kada svi imamo manje pristupa uobičajenim izvorima zabave na koje smo navikli. Odgovor je stigao brzo i stigao je glasno i jasno: ljudi žele jednostavne recepte koji se mogu brzo napraviti, koristeći namirnice koje svi imaju kod kuće i, u idealnom slučaju, jela koja se mogu zamrznuti. Manje od tjedan dana kasnije, Jamie je odgovorio.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Jamie Oliver (@jamieoliver) le

U ponedjeljak je na Instagramu uživo objavio da je u tri dana snimio čitavu seriju kulinarskog showa u pet epizoda! Prva je epizoda objavljena prije nekoliko dana.

Jamie objašnjava da je cilj nove serije - pod nazivom Jamie: Keep Cooking and Carry On - pružiti recepte koji su koncipirani tako da možete lako zamijeniti i izbaciti sastojke, u slučaju da ih nemate u kuhinji. Također vam želi pomoći da koristite zamrzivač i velike, mračne dubine vašeg ostave, tako da ništa ne završi u smeću.

JAMIE-OLIVER-0487510500

Od Jamieja možete očekivati recepte za vegetarijanski čili (kojem možete dodati meso ako želite) i puno recepata za tjesteninu, uključujući jednostavan recept kako napraviti svoju tjesteninu.

Kuhajte s Jamieom od ponedjeljka do petka, ovog tjedna, na kanalu Channel 4 u 17:30 sati. a onda opet u 20:30 sati. Osim toga, istodobno će se emitirati na Facebook stranici Channel 4 (što se nikad do sada nije desilo) u slučaju da nemate pristup tom TV-kanalu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj