Jako posebni pokloni za vas

22/11/2013

Otkrijte nam što žarko želite za Božić, a mi ćemo vam na kućnu adresu poslati jedan od sljedećih darova: dva Aussie paketa (šampon, balzam i tretman), jedan paket Wellaflex (laka i pjene), Hippy garden rokovnik i bookmark

No tu super poklonima nije kraj. Nakon što nam pošaljete mail sa svojom božićnom željom, igra se nastavlja. Naime, cijele su nam godine Procter&Gamble i dm uz svoja zaštitna lica - glumicu Leonu Paraminski i sada Miju Kovačić, predivnu TV voditeljicu - poručivali kako je jednostavno biti posebna, a za kraj ovogodišnje uspješne kampanje udružili su snage i s poznatom hrvatskom dizajnericom Đurđicom Vorkapić i njezinim modnim brendom Hippy garden.

Multibrend kampanja "Jednostavno je biti posebna!", kojom su tijekom godine P&G i dm darivali vjerne kupce Panteneovih, Wellinih, Wellaflexovih i proizvoda Head&Shoulders, kraj godine završit će na uistinu vrlo glamurozan i ženstven način.

y

Čak deset haljina Hippy garden na dar

Svi koji od 1. studenoga do 15. prosinca u dm-ovim prodavaonicama diljem Hrvatske kupe bilo koja dva P&G-ova proizvoda Pantene, Wella, Wellaflex ili Head&Shoulders pri jednoj kupnji i pošalju SMS ili se prijave na internetskoj stranici s brojem računa uz malo sreće mogli bi osvojiti jednu od čak deset haljina Hippy garden.

y

Vaše želje primamo do 1. prosinca

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj